Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Rüyada Kavrulmuş Kestane Görmek Ne Manadadır?

23.10.2019
550
A+
A-
Rüyada Kavrulmuş Kestane Görmek Ne Manadadır?

0781d145 f72c 4426 ad5d c20df2c27fa4
Rüyada Kavrulmuş Kestane Görmek Ne Manadadır?
Rüyada kestane görmenin yorumuna geçmeden önce şu bilgiyi vermek isterim. Kestanelerin sembolik anlamı temel olarak önleme ve öngörü ile ilgilidir.
Kestane sonbaharda çıkar ve birçok pişirme yöntemi vardır bereketlidir rüyasının güzel olduğu kadar tadı da güzeldir. Kestane ayları hasat, bereket ve hazırlığın sembolü olarak kabul edilir.
Kestanenin sembolik anlamlarının rüya yorumlarında yeri üst sıralardadır.
Rüyanızda kestaneleri yerden almayı hayal ediyorsanız, aşk hayatınıza güven duyduğunuzu bildiren bir mesajdır. Ancak kestaneleri ağaçtan alıyorsanız, aldatma belirtisidir dikkatli olmanızda fayda var.
Eğer rüyanızda bir demet kestane gözlemliyorsanız, bu müreffeh iş fırsatlarının bir göstergesidir.
Kestane ağacının altında oturmanın hayal edilmesi, bir memnuniyetsizlik büyüsünün ardından ufukta mutlu zamanların sembolüdür.
Rüyada kavrulmuş kestane görmek, tüm değerli arzuların performansını öngörür. Kestaneleri elinizde tuttuysanız, bu rüya sizi finansal işletmelerdeki kayıplara hazırlar; ancak iyi haberler var, belki de uzun vadeli işbirliğine yönelik güvenilir bir iş ortağı bulacaksınız.
Eğer bir kızsanız ve bir rüyada mutlu bir şekilde kestane yerseniz, bu varlıklı ve müreffeh bir adamla umut verici bir ilişkiye gireceğinizi imgeler.
Çiçeği içindeki kestane ağaçlarını gördüyseniz, çok iyi beklentileri olan yeni bir işin başarılı bir şekilde organize edilmesini öngörmektedir.
Çiçekleri kopardıysan, işte başarısızlıklara işaret ediyor. Kestane ağacını sessizce gözlemlediyseniz, tüm çabalarınızda inanılmaz bir şans barındırır. Yemyeşil taç, büyük karlar vaat ediyor, ancak çıplak bir ağaç, profesyonel alanda kayıpları ve başarısızlıkları öngören kötü alâmet olarak kabul ediliyor.
Diğer gıdalarla birlikte kavrulmuş kestane yerseniz, yakında biraz telaşlı ve anlamsız olacaksınız, ama aynı zamanda çok hoş bir eğlenceli bir ortama katılacaksınız. Daha güzel rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.
Okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.