Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Rüyada eski Terazi Görmek Ne Manadadır?

20.10.2019
505
A+
A-
Rüyada eski Terazi Görmek Ne Manadadır?

6d04af24 a9a8 4fdc b5ff 674f10749c23
Rüyada eski Terazi Görmek Ne Manadadır?
Rüyada eski bir terazi görmek, gereklilik dengesi ve kendini kontrol etmeyi referans alan bir rüyadır. Alacağınız makul kararlar, mesela işlemlerin tam olarak eksiksiz yapılması gibi diyebilirim.

 Tüm seçenekler “dikkate alınmalıdır”. Rüyadaki bir terazi aynı zamanda davranış kurallarını veya standartlarını da gösterebilir. Terazide eğer bir denge yoksa, rüyayı gören bunun nedenlerini bulmak için araştırma yapmalıdır.

 Terazi aşırı düzenleyici ve adalet duygusu gösterebilir, daha fazla tolerans talebinde bulunabilir. Genellikle, bir karar vermeden önce kişinin tüm yönleri dikkatlice göz önünde bulundurması gerektiği anlamına da gelir.

Rüyada terazi görmek aslında bir değerlendirme yöntemidir. Bu sembolün tam anlamı, tartılan öğeye bağlı olacaktır. Bu öğeler aynı zamanda semboliktir ve kendi başlarına da düşünülmelidir. Bir terazide tartıldığınızı hayal ediyorsanız, bu kendinizi değerlendirdiğinize veya başka biri tarafından değerlendirildiğinize dair bir işarettir.

Rüyada terazi adalet, düzen, uyum, denge ve uyumun bir sembolüdür. Rüyada bir şey tartılabilir, oysa hangi öğelere sahip olduğunuz her zaman önemlidir. Genel olarak, tartmak ve test etmek için gördüğünüz bu rüya sizin gün içinde adaletli davranacağınızın bir işaretidir.

 Rüyada eski bir terazi, hayatınızı yeniden gözden geçirmeniz gerektiği anlamına gelebilir. Terazinin bir rüyada görülmesi, gerçek hayatta da muhtemelen karşılanacak bir ticaret işi ile alakalı olabilir.

Yapacağınız alış verişlerde daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Daha güzel rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.

Okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Osman dedi ki:

    Türkiye de inanın sadece sizi rüya bölümümüz çok doğru ve gerçeğe uygun bir anlatım yolunuz açık olsun emeğinize sağlık