Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13 °C
Yağmurlu

Okuokubil Oyun Hile Ve Yamaları Açıklamalar Güncel Mod Sürümler Blog Sayfası

23.10.2019
645
A+
A-
Okuokubil  Oyun Hile Ve Yamaları Açıklamalar Güncel Mod Sürümler Blog Sayfası

Ekran%2BAl%25C4%25B1nt%25C4%25B1s%25C4%25B1
Okuokubil  Oyun Hile Ve Yamaları Açıklamalar
 Güncel Mod Sürümler Blog Sayfası
Arkadaşlar son zamanların oyun ve yamaları dahil hilelerini en sade ve anlaşılır bir şekilde, bu kadar güzel hileli olarak veren bir blog sayfası yok sanıyorum, var ama çok az, inanın bu hile açıklamasını,anlatımını indirme dosyalarını güvenli ve fazla reklama boğmayan sadeliği en güzel oyunlar olan Pubg Mobile, counter strike, Minecraft, Metin2, GTA5Online, Roblox, the Sıms, Clash of clans, Futbol, Smilator Oyunları, Bus Smilator gibi nice oyunların hilelerini ve dosyalarını veren sadece www.okuokubil.com  olarak biliyorum. 

Bunlara örnek vermem gerekirse en çok tutulan oyunlardan Counter Strike hile paylaşımı olarak aşağıdaki sadeliği gösterebilirim.

KURULUM;
Her zaman yaptığımız gibi önce Legitware.DLL Dosyasını indiriyoruz arkasından  Rardan çıkartıp CSGO açıyoruz. İyi oyunlar dilerim.
Unutmadan hatırlatmak isterim, Legitware.dll dosyasını oyuna injectleyiniz
Menu sizin artık istediğiniz özellikleri aktifleştirebilirsiniz.
Her zaman lazım olacak bir İnjettor programı isterseniz TIKLA İNDİR.

 Örnek olarak gösterdiğim bu konu açıklamaları, oyunu tanımayan biri bile olsa rahatlıkla anlayıp adımları uygulayarak oyunu ve hilesini uygulayıp oynayabilir.

okuokubil.com olarak ilk önceliğimiz sayfamızı beğendirmek ve ihtiyacınız olan oyunların, haberlerin,kahve falının, Anılarınızın, hayallerinizin, Rüya tabirleri, Paranormal olaylar, pinterest sayfası facebook, twitter gibi kuvvetli sosyal blog bağlantılarında bile gezinmenize olanak veren bir iletişim ve blog sayfası olmaktan gurur duyuyoruz.

 Sizlerden ricam beğendiğiniz ve dosyasını indirdiğiniz oyunların arkadaşlarınıza tavsiye etmenizdir. TEŞEKKÜR EDERİM.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Unknown dedi ki:

    Teşekkür ederiz