Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13 °C
Yağmurlu

Metin2 PVP Spam Bot For PServers Her Sunucu İçin Hile İndir

29.10.2019
834
A+
A-
Metin2 PVP Spam Bot For PServers Her Sunucu İçin Hile İndir

1bd14cac 937f 4b3d 9737 07260ef84721
Metin2 PVP Spam Bot For PServers
 Her Sunucu İçin Hile İndir

Arkadaşlar bu kadar güzel hile veren bir blog yok sanıyorum, var çok az ama inanın bu hile anlatımı indirme dosyaları fazla reklama boğmayan açıklamalar sadece okuokubil.com  olarak biliyorum. Sizlerden ricam beğendiğiniz ve dosyasını indirdiğiniz oyunların arkadaşlarınıza tavsiye etmenizdir. TEŞEKKÜR EDERİM.
Bir metin2 hilesi ile yine beraberiz Ekim ayının şu son günlerinde gelen bu güzel hileyi yapan TheHectoR arkadaşımıza teşekkür ederiz kanalına abone olarak destekleyebilirsiniz.
Tüm Serverlar bu hile için çalışır arkadaşlar.
tüm PVP serverlarda rahatlıkla deneyin ve bu güzel hilenin tadını çıkartın. Aşağıda vereceğim linki indirmeyen bir Metin2 oyuncusu tanımıyorum. Teşekkürler
Hilemizin amacı Nedir?
Yazmış olduğunuz herhangi bir mesajı istediğiniz an ve saat otomatik olarak gönderir.
KURULUM;
Yapacağınız tek şey oynadıgınız Metin2 PVP sunucusunu açıp arkasından botu çalıştırmak
En sonunda oyunun exe ismini yazıp injectlenmesini sağlayın botun menusune ulaştıktan sonra ayarlarınızı yapıyorsunuz. Hepsi bu kadar.İyi oyunlar dilerim.
CREDIT TheHectoR
VİDEO  ANLATIMI
TheHectoR SpamBot TIKLA İNDİR>>

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.