Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Kara harekatı Başladı Askerlerimiz Suriye Topraklarında ( Barış Pınarı )

09.10.2019
295
A+
A-
Kara harekatı Başladı Askerlerimiz Suriye Topraklarında ( Barış Pınarı )
6cb81d9b 6a59 4547 8135 ef7ab19cfde6

Bölgeye huzur ve barış getirmek, özellikle sınır boyunca ülkemizin güvenliğini korumak için bugün 16;00 da başlattığımız barış pınarı harekatı 55 terör hedeflerinin vurulması ile devam ederken gece saatlerinde Türk askeri ve Suriye milli ordusu Suriye’ye karadan girdiler.
Sıcak çatışmaların başladığı özellikle münbiç’te milli ordunun YPG li teröristlerle çok şiddetli çatışmaların olduğu haberi geliyor.

Yapılan barış harekatı şu ana kadar hiçbir sivile zarar vermemiştir. Aylar önceden iha’ların terör kamplarının üzerinde uçarak hedefleri bir bir tespit etmesi ile yapılan nokta atışlar başarılı bir şekilde devam ederek terör hedeflerini param parça etmiştir.
Seksen milyonun duasını alan kahraman askerimiz Suriye’ye karadan harekat yapmak için giderken düğüne gidiyoruz demişlerdir.

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.