Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Cennet Kapıları Büyüye Neden Kapalıdır?

24.10.2019
368
A+
A-
Cennet Kapıları Büyüye Neden Kapalıdır?

1460af08 c8c3 4528 9575 b61e9115e1ef
Cennet Kapıları Büyüye Neden Kapalıdır?



Kahve Falı Umudun Olur Büyüden Uzak Dur Sonun Olur.


İnsan yaşadığı gün içinde nelerle karşılaşacağını bilememektedir. Bir salise ile bir saat arasında ne göreceğini ne duyacağını ve neleri hissedeceğini bilemez. Allah insanı yaratırken ona kullanacağı beş duyu organı vermiştir: Göz, Burun, Kulak, Dil ve El… Bunun dışında insanın bedenini yönetmesi içinde beyin vermiştir.
Sağlıklı bir insan beyni ile geçmişten yaşadığı ana kadar düşünebilir ama onlara müdahale edecek bir eylemde bulunamaz. Yaşadığı an ile yaşayacağı gün ve saatlerdeki planlanmış tüm yapacaklarına eylemde bulunabilir ama bu plan harici olacakları kesinlikle bilemez ve göremez.
Günümüz insanı işte bu bilinmezleri öğrenmek ve yaşamak istediklerinin olması içinde bazı kapılar aramaktadır. Bu kapılardan iki tanesi var ki insanların neredeyse olmassa olmazları olmuştur. Bunlar: fal ve büyüdür.
Büyü kuran’ı kerimde geçmektedir ve yapılması günahtır. Büyü yaparak insanların yaşam kalitesini düşürmek, aile huzurunu bozarak toplumdan uzaklaştırmak ve ölümle dahi sonuçlanacak kadar büyüyü uygulamak, uygulayan ve uygulatan kişi için cennet kapıları kapatılmıştır. Günümüzde en tehlikeli olan büyü domuz yağı büyüsü ve düğüm büyüsüdür. Birçok karmaşık bitkiler, insan kanı ve kılı, tavuk ayağı ve tırnağı, hayvan iç organları ve yağı ile çok tehlikeli büyüler yapılabilir.
Bunu yapan kişiler para için ruhlarını şeytana satan sadist ve psikopat insanlardır. Onların bulunduğu yerde melekler olmaz, kuran okunmaz, namaz kılınmaz şerle dolu bir ortamdır.
Fal bir büyü gibi insanlara kötü bir tesiri yoktur. Aksine kişinin duygu ve düşüncelerini içindeki hislerini birinin ona söylemesini ummasıdır. Nitekim insanların istekleri zaten bellidir: para, mutluluk, kıdem, ev alma, dünyada refah içinde yaşama hepsi bu… Falcılar bu tüm hisleri bilen tecrübeli kişilerdir.
Fincanın içindeki telvelerin şekil vererek akması falcıların bu şekillere bakarak karşısındakine aktarması ve karşıdan gelen destek sözleri ile yakaladığı şekil hangi alansa artık onu süsleyerek yorumlayıp bitirmesidir. Bu anlamda bir gerçek şudur ki: Hiç bir insan geleceği görememektedir.

Fal baktıran kişilere bir püf noktası vermek istiyorum. Bir fincanın alt kısmı geçmişi temsil eder, ortası bu zamanı, üst alanı ve kenarı ise geleceği temsil eder.
Hayat çok kısa, mutlu olmak tüm insanların en doğal hakkıdır. Allah herkese önce sağlık sonrada mutlu bir yaşam nasip etsin. Kötülerden uzak bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Sevgiyle kalın.
Okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.