Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Askerlerimiz İçin Camilerde Fetih Suresi Okundu (Barış Pınarı)

10.10.2019
502
A+
A-
Askerlerimiz İçin Camilerde Fetih Suresi Okundu (Barış Pınarı)
22
Askerlerimiz İçin Camilerde Fetih Suresi Okundu (Barış Pınarı)

Bu sabah barış pınarı harekatına katılan kahraman askerlerimiz için 90.000 camide fetih suresi okundu. Sabah saatlerinde tüm cemaat camileri doldurdu taşırdı. Manevi kuvvet olarak askerlerimizin arkasında olduğumuzu gösteriyor onlar için dualar ediyor burunlarının bile kanamadan Suriye’den dönüşlerini bekliyoruz.
Ülkemizin sınırları yanına Kürt devleti kurmak isteyen çapulcular sonunda Türkiye’nin barış pınarı harekatı ile darma duman oldular.
ABD nin bu çapulculara görülmemiş bir silah yardımı yaparak yanı başımızda bir çıban çıkartmaları oyununu 09.10.2019 saat 16;00 da bozarak tüm dünyaya Türkiyenin kararlılığını göstermiş olduk.
HDP siyasi kanadından ise bu barış arekatına işgalci demelerine şaşırmadık. Bunların zihniyetini yine görmüş olduk.
Terör sevici Avrupa BM toplantısı yaparak harekatın durması için karar alacaklarını açıklamalarına rağmen Türkiye kararlılığını göstererek operasyona daha çok hız verdi.

PYD/PKK kaçmaktan başka bir çare bulamadı ve mevzilerini boşaltarak kaçmaya başladı.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.