Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Rüyada Yanan Eski Bir Ev Görmek Ne Manadadır?

11.09.2019
471
A+
A-
Rüyada Yanan Eski Bir Ev Görmek Ne Manadadır?

R%25C3%25BCyada%2Beski%2Byanan%2Bev%2Bg%25C3%25B6rmek
Rüyada Yanan Eski Bir Ev Görmek Ne Manadadır?
Rüyada Yanan eski bir ev görmek, bu sizin için bir uyarı niteliğindedir. Bu rüya size, yaşamınızda salıverilmeleri veya yok edilmeleri gereken şeyler olduğunu, çünkü sizin için kötü olacağını söylüyor. Hayatınızdaki kötü eylemleri veya alışkanlıkları durdurmazsanız, pişman olacaksınız. Bu tür bir rüya size hayatınızdaki yangınları her şeyi yok etmeden söndürmenizi söylüyor ve bunun üstesinden gelecek yine sizin iradeniz olduğunu da belirtiyor olabilir.
Bir rüyada eski bir evi keşfettiğinizde ya da içine girdiğinizde, bu dünyada yükselmenin olumlu bir işaretidir. Eski bir evin içini tamir ediyorsanız, bu da hayatınızda doğru yolda olduğunuzu gösterdiği için olumludur.
Eski bir evi bir rüyada yıkmak, birinin ailenize zarar vermeye çalıştığını veya aile üyeleri arasında kavgalar, söylentiler ya da kötü olayların olacağına işaret eden bir işarettir. Sırasıyla, tamamen beyaz olan eski bir ev, ailevi büyümeyi gösterir. Eski bir evin içinde büyüyen çimen, doğum veya düğünü gösterir.
Bir ev satın alıyor veya yeni bir ev arıyorsanız, eski bir evi hayal etmek iyi ya da kötü bir işaret olabilir. Eski ev sağlam ve güçlü ise o zaman bu iyi bir işarettir. Aynı şekilde, ev kötü, eski bir ev ise, o zaman uyanık dünyada baktığınız belirli bir yere dikkat etmek isteyebilirsiniz. Daha güzel rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.
Yogalover
Okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.