Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Rüyada Fahişe Görmek Fahişe İle Yatmak Ne Manadadır?

15.09.2019
987
A+
A-
Rüyada Fahişe Görmek Fahişe İle Yatmak Ne Manadadır?

R%25C3%25BCyada%2Bfahi%25C5%259Fe%2Bg%25C3%25B6rmek%2Bokuokubil
Rüyada Fahişe Görmek Fahişe İle Yatmak Ne Manadadır?
Rüyada fahişe görmek ne manadadır? Fahişe, tapuya bağlı doğru miktarda para için kendilerini satmaya istekli olan bir kişidir. Fahişeler çoğu zaman terbiye sahibi olmayan insanlarla ilişkilendirilir ve yalnızca kısa vadeli kazançla ilgilenir. Ayrıca etraflarındaki insanoğlu üzerinde baştan çıkarma ve kontrol ile bağlanırlar.
Rüyanızda gördüğünüz bir fahişe, etrafınızdaki insanları kontrol etme arzusunu gösteriyor olabilir. İnsanları doğru koşullarda kullanılacak tek nesneler olarak düşünebilirsiniz.
Alternatif olarak, bir fahişe olduğunuzu düşlemek, cinsel açıdan daha özgür ve daha azca muhafazakar olma arzusunu gösterebilir. Ahlakınızla bağlı olabilirsiniz ve şuuraltınız bazı gizli arzularınızı açığa çıkarmaya çalışıyor olabilir. Etrafınızdaki insanoğlu üzerinde güç sahibi olmak şeklinde bir arzunuz bulunduğunu söyleyebilirim.
Öte yandan, bir fahişe düşlemek çevrenizdeki insanlara kendinizin bir kısmını verdiğinizi gösterebilir. Hayatınızda iyi niyetinizden faydalanan ve kendi mutluluğunuza bakmaksızın sizi kullanan insanlar olabilir.
Bu rüya size kendinize daha fazla kıymet vermenin ve çevreınızdaki insanoğluı daha yüksek standartlarda tutmaya başlamanın zamanının geldiğini söylüyor olabilir. Yaşamında seni sürükleyen negatif insanları bırakma zamanın geldiğini söyleyebilirim.
Bir fahişeyle yatmış olduğunuzu hayal ediyorsanız, şu anda cinsel olarak yoksun olduğunuz ve sevgisiz bir ilişki içinde olduğunuzu gösterebilir. Bilinçaltınızdaki aklınız şu anda sahip olmadığınız zevk almanın yollarını arıyor olabilir. Daha güzel rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.

Yogalover
okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.