Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Rüyada Duvarda Asılı Elek Görmek Ne Manadadır?

22.09.2019
1.024
A+
A-
Rüyada Duvarda Asılı Elek Görmek Ne Manadadır?

R%25C3%25BCyada%2BElek%2BG%25C3%25B6rmek
Rüyada Duvarda Asılı Elek Görmek Ne Manadadır?
Rüyada duvarda asılı elek görmek bir kişinin yakın zamanda karşısına çıkacak bilgili, tecrübeli, olgun ve güçlü birini işaret eder. Rüyada un gibi şeyler eleyen kimse ise toplumda iyi bir yere gelir.
Rüyada duvarda asılı elek görmek, gören kişinin yakın arkadaşları tarafından dedikoduya maruz kalacağına delalettir. bu nedenle kişinin daha dikkatli olması gerekir.
Rüyada bir elekle un ve benzeri bir şey dışında alakasız bir şey elediğini görmek size ya da başkalarına faydası bulunmayan bir işle meşgul olacağınıza işaret eder.
Rüyada ununu eleyip eleğini asmak şeklinde bir rüya ise eleği ile işini bitirip kaldırdığını ve , başkasına ait bir işi bitirdiğini belirtir.
Rüyada elek elediğini görmek rüya sahibinin girişeceği bir işte başarılı olacağına işarettir. Tüm bunların dışında farklı bir yorum daha getirirsem elenen unun miktarınca eldeki maldan veya paradan zarara uğranılır diye de düşünüyorum.
Daha güzel rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.
Yogalover
Okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Anonim dedi ki:

    harikasınız