Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Rüyada Deprem Olduğunu Görmek Ve Depremi Yaşamak Ne Manadadır?

26.09.2019
630
A+
A-
Rüyada Deprem Olduğunu Görmek Ve Depremi Yaşamak Ne Manadadır?

33
Rüyada Deprem Olduğunu Görmek
 Ve Depremi Yaşamak Ne Manadadır?
Yaşadığınız bir şehirde, deprem olma riski var ise ya da daha önceki deprem planlaması yapan programlardan etkilendiyseniz, bu deprem rüyasını görmemeniz neredeyse imkansızdır. Rüya gören kişi bedenen sağlıklıdır, öncelikle bunu belirtmek isterim.
Rüyada deprem olduğunu görmek ne manadadır; Bir rüyada titreşim veya deprem paniği yaşamak şu anda çok sayıda düşünce, duygu ve eyleminiz olduğunu gösterir. Normalde, basınç kişinin başa çıkma konusundaki algılanan kabiliyetini aştığında bir deprem ortaya çıkar. Her birimiz benzersiziz ve genetik yatkınlıklarımız ile stresle başa çıkabileceğimiz anlamına geliyor. Deprem, bence, yeni bir değişiklik gösterebilir.
Deprem rüyası bazen olumsuz değildir. Bir kişinin başarması için baskı, başka bir kişinin stresidir. Bu aynı zamanda, bir hedefe ulaşmak için uygun şekilde meydan okuduğunuz ve heyecanlandığınız anlamına da gelebilir. Bir rüyada depremi görmek gelecekte yeni bir fırsat için hazırlanacağınızı gösterebilir. Depremin yoğunluğunun da dikkate alınması önemlidir. Deprem yüksek yoğunluklu ve hasarlı ise durumun nasıl daha iyi olabileceğini gösterir. Şöyle de yorumlayabiliriz depremi rüyanızda görmek, ileriye dönük bazı planlarınızdan emin olmadığınız anlamına gelebilir, ama sonunda her şey yoluna girecek diye yorumlayabilirim. Daha güzel rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.
Yogalover
Okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.