Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17 °C
Az Bulutlu

Rüyada Birinin Size Elini Uzattığını Görmek Ne Manadadır?

28.09.2019
536
A+
A-
Rüyada Birinin Size Elini Uzattığını Görmek Ne Manadadır?

Rüyada Birinin Size Elini Uzattığını Görmek Ne Manadadır?

Küçük sorunlar ile yatıp uyuduğunuzda beyniniz sizin yalnızlığınızı, sahipsizliğinizi hatırlatır ve çaresizliğinizi yaşamaya başlarsınız. Birinden yardım almak umudunuz yeşerir bu hisle rüyanızda birinin size yardım edeceğini ve elini uzatarak bu yalnızlıktan kurtaracağını hayal edersiniz. Rüyanın etkisi saniyeler sürer ama bu size saatlerce yaşıyormuş gibi gelir.
Size uzanan el ile sorunlarınızdan kurtulacağınızı ve yükselmeye başlayacağınızı gösterir ve daha önce başaramadığın bir sorunun üstesinden geleceğine delalettir.Rüyada Birinin Size Elini Uzattığını Görmek; El ele tutuşma ile ilgili rüyalar genellikle iyi bir çağrışıma sahiptir.
Olayların çoğunda bu rüyalar, karşıt cinsiyetten birinin, gelecek dönemde size önem vereceği anlamına gelir. Bir anlamda da  bu rüya aslında kendini yalnız hissettiğin ve senin için her zaman yanında birisinin olmasını istediğin anlamını sembolize edebilir.
Bir başka açıdan bakmak gerekirse el rüyalarını şu şekilde sıralaya bilirim.
Rüyada birinin elini tutmak; Rüyada Tanıdığınız biriyle veya tanımadığınız biriyle el ele tutuşmayı hayal edebilirsiniz. Ayrıca sevdiklerinizle, arkadaşınızla, bir çocukla, engelli biriyle veya belki de dini liderle el ele tutuşmayı hayal etmek mümkündür.
Rüyada biriyle el ele tutuşmayı görmek; bu muhtemelen o kişiye aşık olduğunuz anlamına gelir. İlişkiniz gelecekte de çok iyi olacak ve endişelenmenize gerek yok.
Rüyada eski sevgili el ele tutuşmuş olduğunu görmek; bu kişiyi özlediğin anlamına gelebilir ve bu kişinin artık hayatının bir parçası olmadığını kabul edemezsin.
Rüyada arkadaşının elini tutmak; Arkadaşınızla el ele tuttuğunuzu görmek, bu kendi korkularınızı gerçek bir hayata yansıtır. Aslında, hayalini kurduğun bir kişiden uzaklaşmaktan korkuyorsun. Ayrıca bu hayali başka şekilde de yorumlayabiliriz. Gerçek hayatında kendini yalnız hissettiğin anlamına gelebilir. Daha güzel rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.
Yogalover
Diğer Rüya tabirleri İçin TIKLAYINIZ

 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.