Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

Kişilik Testi Vazoyu Kim Kırdı?

24.09.2019
1.237
A+
A-
Kişilik Testi Vazoyu Kim Kırdı?

Vazoyu%2Bkim%2Bk%25C4%25B1rd%25C4%25B1
YAPTIĞIN SEÇİM
KARAKTERİNİ YANSITIYOR
Vazoyu kim kırdı?

Zevkli bir oyun, denemek isterseniz hiç düşünmeyin, bakalım sonuçlarınız nasıl çıkacak.

Ama sayfayı aşağı doğru indirmeden önce seçeneklerden birini seçmeniz lazımki sonucu görmeyin.
Bu oyun dedektiflik yeteneğinizi kullanacağınız bir kişilik testi olacaktır.Testimizde kırık bir vazo acaba kim düşürdü ve kırdı? Şüpheli durumda 4 çocuk ve anneleri var .Önsezilerinize güvenerek kimin suçlu olduğunu tahmin edebilir misiniz ?
Ama önceden söyleyelim. Testin doğru bir yanıtı yok. Bu çocuklardan herhangi biri suçlu olabilir. Burada yaptığınız seçim sizin kişiliğiniz hakkında ipucu vermektedir.
Şimdi resmi inceleyin. Sizce vazoyu kim kırmış?

22
Eğer A seçeneğindeki çocuğun vazoyu kırdığını
Düşünüyorsanız; sorumluluk sahibi bir kişiliğiniz var.
Etrafınızdaki her şey ve herkes için çok dikkatlisiniz.
Ortada bir suç varsa gerektiğinde sevdiğiniz kişi için o suçu üzerinize almaktan çekinmezsiniz.
33
Eğer C’ deki çocuğu seçtiyseniz; duygularınızı, düşüncelerinizi kendi faydanız için gizlemekte çok iyisiniz. Lider bir karaktere sahipsiniz. Problemlere koşulların değil, insanların sebep olduğunu düşünüyorsunuz. Bu yüzden etrafınızdaki herkese karşı temkinli yaklaşıyorsunuz.
44
Eğer B seçeneğindeki en büyük çocuğun vazoyu kırdığını düşünüyorsanız; vicdan sahibi bir karakteriniz var. İnsanları yargılamadan önce onları anlamayı istiyorsunuz. Desteğinize ihtiyacı olan insanların her zaman yanında oluyorsunuz.
55
Eğer D’ deki çocuğun vazoyu kırdığını düşünüyorsanız; güvenilir ve sorumluluk sahibi bir insansınız. Yaptığınız hataları hep aklınızın bir köşesinde tutarak her gün daha iyi bir insan olmak için çabalıyorsunuz. Çevrenizdeki insanlara çok çabuk güveniyorsunuz ve fazlaca hassassınız.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Mestiyar dedi ki:

    Hani anne nerede şıklarda!?Anne de kırmış olabilir,belki vazoyu begenmiyordu,yenisini aldırabilmek için bahane olsun diye direk kırdı veya dikkat edersek fiskos sehpasının üzerinde bir de abajur var,çok saçma yani vazo ile beraber orda olması,çocuklar mutlaka birgün kırar diye oraya koymuş vazoyu,yada öfkeliydi ve dikkatsizdi temizlik yaparken-ki önlüğüne bakılırsa öyle- kırıldı bir kere dedi ve susmayı tercih etti,kim vurduya gitsin istedi.Sonucta vazo kırılmış canları sağolsun,ana sanki "d"şıkkı gibi de duruyor yani…

  2. Oku oku bil dedi ki:

    Banada D gibi geliyor . Bu arada yorumunda orada yaşamışın gibi o kadar güzel olmuş hocam:)))