Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Hafif Yağmurlu

Kendimi Endişeli Hissetmem Duygusal Olarak Sağlıklımı?

12.09.2019
405
A+
A-
Kendimi Endişeli Hissetmem Duygusal Olarak Sağlıklımı?

Meditasyon%2Bokuokubil
Kendimi Endişeli Hissetmem
 Duygusal Olarak Sağlıklımı?
Hayır, hiç de değil. Düşüncelerinizi ve duygularınızı idare etmede yetersiz kalmanızdır. Anksiyete, stres ve depresyon sadece birkaç fantezi terminolojidir, fakat aslında olan, zekanızın kendinize karşı geldiğidir. Hiç sağlıklı değil. Fazla mesai, düşüncelerinizi ve duygularınızı kullanmaya ve yönetmeye çalışmadığınızda, çok çeşitli rahatsızlıklar olabilir.
Her zaman ne olacağını düşünerek? Ne olacak? Durum la başa çıkmak için bir yol değildir. Her düşünce, vücudunuzun kimyasını değiştirir. Vücudunuzu ve zihninizi rahat ve hoş bir durumda tutamazsanız, en iyi şekilde nasıl çalışacaksınız? Vücudunuzun ve zihninizin, keyifli ve neşeli bir haldeyken en iyi şekilde çalıştığını kanıtlayacak önemli bilimsel kanıtlar vardır.
Dış durumlar asla senin yolunun% 100’ünde olmayacak, ama senin içinde olanların% 100 yolunda olması gerekiyor. Dışsal durumlar sizin tarzınıza gelmiyorsa, bedeninizi, zihninizi ve duygularınızı eşit bir durumda tutmanız daha önemli değil mi? Ancak o zaman, bu konuda yapılabileceklerin çözümlerine odaklanabileceksiniz.
5 – 10 dakika boyunca günlük olarak Nefes Meditasyonu Uygulamalarına başlayın.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Osman dedi ki:

    Elinize sağlık