Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Daha Az Ürünle Mükemmel Cilt Nasıl Elde Edilir?

09.09.2019
1.260
A+
A-
Daha Az Ürünle Mükemmel Cilt Nasıl Elde Edilir?

Y%25C3%25BCz%2BBak%25C4%25B1m%25C4%25B1
Daha Az Ürünle Mükemmel Cilt
 Nasıl Elde Edilir?
Mümkün olan en az sayıda ürünü kullanarak güzel ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak, birçok insanın seveceği bir şeydir – ama mümkün mü? Cilt bakım rutininizi düzene sokmanın size daha fazla dahil olan bir rutinle aynı sonuçları vereceğini söyleyemeyiz, ancak en az üründen kusursuz görünen cildin nasıl elde edileceğine dair ipuçlarımız vardır. Sabah ve akşam rutinlerinizde dolaşmaya hazır olun!
Daha pürüzsüz bir cildin sırrı, cilt dokusunu, tonunu ve yumuşaklığını ele alan ürünleri içerir. Güzel bir cilt elde etmek için sabah ve akşam üç adımdan fazlasına ihtiyacınız yoktur. İşte basit bir cilt bakım rutinden nasıl mükemmel bir cilde sahip olabileceğinizi – veya en azından mükemmel olana yakınlaşabileceğinizi anlatmaya çalışacağım.
Sağlıklı Ciltler İçin Sabah Rutini
Yüzünüzü cilt tipinize uygun yumuşak bir temizleyici ile yıkayın .
Yüze ve boyuna SPF 30 veya daha üstü olan geniş spektrumlu bir güneş koruyucu uygulayın .
Amacınız en az ürünü kullanmak ve yine de sonuç almak olduğunda bunlar en önemli üç adımdır. Yukarıdaki rutinin iki dakikadan az sürmesi gerekir – ve tenlerinin daha yumuşak, ve korunmasını sağlamak için her gün birkaç dakikanızı ayırın
Daha fazla zamanınız varsa: 2. adımdan sonra bir göz jeli veya göz kremi kullanmayı düşünün ve ardından güneş koruyucu ile bitirin.
Akşam rutini
Yüzünüzü sabah kullandığınız temizleyiciyle yıkayın .
Cildinizin ihtiyaçlarına bağlı olarak aynı veya farklı bir AHA veya BHA exfoliant uygulayın veya AHA ile BHA arasında geçiş yapın.
Boyunuza da uygulayarak cildinize uygun bir yüz nemlendirici uygulayın .
Daha fazla zamanınız varsa: Gece boyunca daha iyi sonuçlar elde etmek için antioksidan serum ve yardımcı ürün ile birlikte yukarıda açıklandığı gibi bir göz kremi veya jeli uygulayın . Serumu 2. adımdan sonra uygulayın, ardından yükselticiniz ve ardından nemlendiriciyi takip edin. Geceleri fazladan birkaç dakika sürer, ancak cildinize daha fazla özen vermek için harcadığınız zaman boşa gitmeyecektir.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.