Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Çukur Dizisinin Kadrosuna Üç Usta İsim Katıldı Heyecan Başlıyor

21.09.2019
1.355
A+
A-
Çukur Dizisinin Kadrosuna Üç Usta İsim Katıldı Heyecan Başlıyor

11
Çukur Dizisinin Kadrosuna Üç Usta İsim
Katıldı Heyecan Başlıyor
Sevilen ve en çok izlenen çukur dizisi yeni sezon ikinci bölümü ile haftaya pazartesi ekranlara gelecek. Show TV’nin Ay Yapım imzalı “Çukur”dizisinin ekibine sürpriz isimler dahil olmaya devam ediyor. Geçen hafta yeni sezon ilk bölümü yayınlanan ve izlenme rekorları kıran dizinin kadrosuna son olarak usta oyuncular Nur Sürer, Meral Çetinkaya ve Salih Kalyon dahil oldu.
Pazartesi günü yayınlanacak yeni bölümünün ilk sahnesinde usta oyuncu Salih Kalyon, Aliço’nun babası olarak izleyicinin karşısına çıkıp herkesi şaşırtmıştı. Nur Sürer’in canlandıracağı Fadik ile Meral Çetinkaya’nın hayat vereceği Makbule karakteri hikayeyi nasıl etkileyeceği merak edilirken, şimdiden sosyal medyada konuşulmaya başlandı.
Çukur’un üçüncü sezon ikinci bölümü 23 Eylül Pazartesi akşamı Show TV’de ekranlara gelecek. Kaçırmayın ve izlemeye devam edin derim.
İyi seyirler dilerim.

Okuokubil.com
Kaynak: © T Medya Yatirim Sanayi ve Ticaret AS tarafından sağlanmıştır

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.