Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Aura Temizleyici Uyku Meditasyonu İle Rahatlayın

08.09.2019
581
A+
A-
Aura Temizleyici Uyku Meditasyonu İle Rahatlayın

Aura Temizleyici Uyku Meditasyonu İle Rahatlayın

Siz uyuduğunuzda yapabileceğiniz bir meditasyon. Bu meditasyonda ki her frekans, farklı bir çakraya karşılık gelir. Bu meditasyonun amacı, auranızı temizlemek, yedi çakrayı dengelemek ve iyileştirmek için bir şifa aracı olarak kullanmaktır. Dengeli bir yaşam tarzı yaşıyorsanız, bu doğal olarak gerçekleşmelidir. Uykusuz olduğunuzda ve çok çalıştığınızda, enerjisel alanınız dengesiz olabilir.

Meditasyon Talimatları:

Rahat bir pozisyonda uzanın. Nefesinize odaklanmaya başlayın ve iç konuşmanızın kaybolmasına izin verin. Gözlerini kapatırken parlak bir ışıkla çevrili olduğunu hayal edin.
Farkındalığınızı ruhunuza teslim edin ve siz derin uykuya daldığınızda sizi korumalarını isteyin.
Müzik bir frekanstan diğerine değiştikçe, tüm negatif enerjileri kaldırarak, bu merkezleri dengeleyerek ve Aura’nızı temizleyerek çakralarınızdan bu ışığı geçmelerini isteyin.
Ertesi sabah uyandığınızda yatağınıza oturun ve birkaç derin nefes alın. Sonra kahvaltınızı yemeden önce bir bardak su için.
Bu meditasyonu haftada kaç kez yapmanız, sizin enerjiniz hakkında ne hissettiğinize bağlıdır. Enerjisini düşük hissettiğinizde veya bu meditasyonu kullanabilirsiniz. Auranızı günlük olarak temizleyerek, diğer insanlardan ve çevreden topladığınız negatif enerjilerden kurtulursunuz, böylece sizi yüksek titreşimde tutmak için önleme olarak kullanabilirsiniz.
Diğer Yoga Konuları İçin TIKLAYINIZ

 

 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.