Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Rüyada Taş Duvar Görmek Ne Manadadır?

19.08.2019
342
A+
A-
Rüyada Taş Duvar Görmek Ne Manadadır?

R%25C3%25BCyada%2BTa%25C5%259F%2BDuvar%2BG%25C3%25B6rmek
Rüyada Taş Duvar Görmek Ne Manadadır?
Rüyada taş duvar görmek sınırlamaları, engelleri ve sınırları göstermektedir. İlerlemenizi engelleyen bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz. Alternatif olarak, duvar eski alışkanlıklarınıza ve düşünme biçiminize alışkın olduğunuzu gösterir. Kendini sıkışmış hissediyorsun. Ama en önemlisi eğer duvarlarda kan gördüyseniz, bu bir tür uyarıdır. Yüzleşmen gereken bir durum var demektir. Artık bundan kaçınamazsınız.
Bir duvarın üzerinden atladığınızı görmek, zorlu engellerle yüzleşebileceğiniz ve başarı ve kolaylıkla engelleri aşabileceğinizi göstermektedir.
Bir duvarı yıktığınızı görmek, engelleri aştığınızı ve sınırlamalarınızın üstesinden geldiğinizi gösterir. Ayrıca, biraz özgürlük ve bağımsızlık arzuladığın anlamına gelir. Bir duvarın parçalandığını görüyorsanız, sorunlarınızın üzerine çıkıp engellerinizi aşmanızı önerir.
Bir duvar inşa ettiğinizi görüyorsanız kötü bir ilişki veya çocukluk çağı travmasını ifade eder. Başkalarını tekrar incinme korkusuyla uzak tutmaya çalışıyorsun. Alternatif olarak, rüya sizin sınırlamalarınızı kabul ettiğinizi gösterir.
Bir duvarın arkasına saklandığınızı görmek, bağlantılarınızı kabul etmekten utandığınız anlamına gelir.
Bir duvara atıldığınızı veya vurulduğunuzu hayal etmek, etrafınıza koyduğunuz duvarları tam anlamıyla yıkmanız gerektiği anlamına gelir. Dışarı çıkıp keşfetmen gerek.
Bir evin duvarları olmadığını görmek mahremiyet eksikliğini gösterir. Herkesin omzunuza ya da işinize baktığını hissediyorsunuz.

Yogalover
okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.