Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Rüyada Tarot Ölüm Kartı Görmek Ne Manadadır?

14.08.2019
2.080
A+
A-
Rüyada Tarot Ölüm Kartı Görmek Ne Manadadır?

R%25C3%25BCyada%2BTarot%2B%25C3%2596l%25C3%25BCm%2BKart%25C4%25B1%2BG%25C3%25B6rmek
Rüyada Tarot Ölüm Kartı Görmek Ne Manadadır?

Rüyada Tarot ölüm kartı görmek, içinizdeki yaşattığınız korkularınıza ve kendi fiziksel görünümünüzün yönlerinin reddine dikkat çeker. Hayatınızdaki bazı problemleri gözden kaçırmış olabilirsiniz veya duygularınızla henüz yüzleşmemiş olabilirsiniz. Kendinizi daha özgür ve kısıtlama olmadan ifade etmeniz gerekir. Bu rüya ne yazık ki, sorunlarınızla başa çıkmakta ve endişelerinizle yüzleşmekten kaçınmak için bir uyarıdır. Endişelerini veya eksikliklerini gizlemek için bir savunma duvarı örüyorsun.
Rüyada Tarot ölüm kartı görmek, anne içgüdülerinin veya dikkat edilmesi gereken arzunun bir göstergesidir. Hayatınızın bazı bölgelerinde çok agresif ve çok hızlı hareket ediyorsunuz. Başarılarını başkalarına gösteriyorsun. Hayalleriniz ne yazık ki maddi kaygılarınıza ve varlıklarınıza dikkat çekiyor. Kendinizi kaybolmuş hissediyorsunuz ve hayatınızla ne yapmak istediğinizi bilmiyorsunuz.
Rüyadaki Tarot ölüm kartı, hedeflerinize ulaşmada güç ve belirsizlik kaybına işaret eder. Bazı durumlardan veya ilişkilerden memnunluk hissetmiyor olabilirsiniz. Hayalleriniz bir çeşit kötü karmaşayı temizlemeyi veya ortadan kaldırmayı ifade eder. Hayatındaki önemli bir karar yüzünden kafan karışmış.
Bir başka yorumlamalarımda şu olabilir, Rüyanıza göre duygularınızın soğuk ve sertleşmiş vaziyette. Duygularınızı tam olarak ifade edemediğinizi hissedebilirsiniz. Bu rüya, güçsüzlük, suçluluk ve düşük özgüven duygularını ifade eder. Olgunlaşmamışlığınızı bırakmanız ve daha ciddi olmaya başlamanız gerekir.
Tarot ölüm kartı, ahlaki yargılama ve suçluluk sorunları için bir metafordur. Bazı durumlarda aşırı dramatik davranıyorsunuz. Bu rüya ne yazık ki düşüncelerinizi iletme konusundaki zorluklarınız ve sıkıntılarınız için bir uyarıdır. Şu anda kendinizi olmak istemediğiniz bir durumda buluyorsunuz. Daha güzel rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.
Yogalover
Okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.