Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Rüyada Düğün ve Düğünlerle Alakalı Rüyalar Görmek Ne Manadadır?

07.08.2019
504
A+
A-
Rüyada Düğün ve Düğünlerle Alakalı Rüyalar Görmek Ne Manadadır?

D%25C3%25BC%25C4%259F%25C3%25BCn
Rüyada Düğün ve Düğünlerle Alakalı Rüyalar Görmek Ne Manadadır?

Düğün, hayatınızda meydana gelecek çok önemli bir değişimin sembolüdür. Tam olarak ne olacak, ne tür bir rüya gördüğünüze bağlı. 

Düğün misafirlerini hayal etmek, büyük aile mutluluğunu simgelemektedir. Ancak düğünündeki bütün konuklar siyah giyinmişse, yaşamınızda üzücü bir olay yaşayacaksınız, aile yaşamınız mutlu olmayacak. 

Yaşlı bir kadınla ya da yaşlı bir erkekle bir düğünü hayal etmek için, rüya iş dünyasında başarının yakında size gelmeyeceğini gösteriyor. Bu görüntü, planların veya önemli işlerin uygulanmasındaki yavaşlığınızı sembolize eder. Ertelemeye devam ederseniz, işinizi başarıyla tamamlama şansını kaçırmanız riskini alırsınız.

Rüyanda davet edildiğin neşeli düğün, ölümcül olabilecek yeni tanıdıklara işaret ediyor ve hayatında önemli bir rol oynayacak. 

Bir damadın ya da gelin olduğun kendi düğününü hayal ediyorsan, çarpıcı bir başarıya hazır olmalısın. Belki de bazı girişimler yaygın olarak bilinecek ve çok popüler hale gelecektir. 

Düğün töreni için hazırlık veya birinin düğün davetini hayal ediyorsanız, bu rüya yakın gelecekte bir pazarlık / satın alma sembolüdür. 

Birisi size evleneceğinizin doğru olup olmadığını sorarsa, yeni bir sevgili ortaya çıkmasının habercisi olduğu için yaşamınızdaki değişikliklere hazır olun.

Genç bir kız için, gizlice evlendiğini hayal etmek, kızın ahlaki karakteri hakkında gereksiz dedikoduların ortaya çıkması anlamına gelir. 

Eğer bir gelin, damadının başka bir kızla evlendiğini hayal ederse, temelsiz kıskançlık vaat ediyor. 

Kutlama eğlenceli ve meydan okuyan ise, hayatınızın eğlence, mutluluk ve sevgi dolu olacağı anlamına gelir. 

Bir kadın için gelin olarak hareket etmek, her zaman ön planda olmak için gizli arzusunun bir işaretidir. Belki de gerçek hayatta erkeklerden tanınmıyor. 

Bir erkek için, kendi düğününde damat olmak, gelinin gerçek hayattaki baskısını ifade eder. Belki de ondan uzun süredir teklifler bekliyordu ve şimdi nihayet kararlı harekete geçmeye cesaret etti.

Bir erkek düğününde hamile bir gelin görürse, kız arkadaşının yakın zamanda gerçekte hamile kalacağı anlamına gelir. Evli bir adam için bu haber sadece neşe getirecek, ancak bir bekar için sorun olacak. 

Çok sayıda konuğu olan gürültülü düğün, iyi bir finansal bakış açısına sahip. Muhtemelen yakında iş dünyasında gerçek bir başarı getirecek uygun bir teklif alacaksınız. Eğer bir çalışansanız, belki de kendi işini kurmak için iyi bir fırsatın olabilir. 

Çift ve tanık dışında kimsenin bulunmadığı kendi düğünü, sevdikleriyle büyük bir kavga anlamına gelir. Birbirlerinin banalık yanlış anlaşılması, eski dostların düşman olacağı gerçek bir savaşa yol açabilir.

Bir damadın gelini sunaktan hemen önce evlenmeyi reddetmesi, kadının yakında haksız suçlamalarla karşı karşıya kalacağı anlamına gelir. Gerçeği yeniden kurmak çok zor olacak, böylece hayatınızın geri kalanında kararmış bir görüntü ile kalabilirsiniz. 

Bir erkek, son anda gelinin evlenmeyi reddettiği, kendi düğününü hayal ederse, gerçekte, kendi düşünceleriyle düzeni yeniden kurması gerekir. 
Daha güzel rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.
okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.