Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Rüyada Akvaryum/Fanus Görmek Ne Manadadır?

06.08.2019
331
A+
A-
Rüyada Akvaryum/Fanus Görmek Ne Manadadır?
R%25C3%25BCyada Akvaryum G%25C3%25B6rmek Ne Demek
Rüyada Akvaryum/Fanus Görmek Ne Manadadır?

Rüyada Akvaryum/Fanus Görmek Ne Manadadır?

Rüyada akvaryum veya fanus görmek genel anamıyla su ile alakalı olduğundan ve su duyguları simgelediğinden yine duygularla yola çıkacağız demektir.
Daha açık olmak gerekirse, aktüel hayatımızdaki etkilere duygusal olarak nasıl tepki verdiğimizle alakalıdır bu sembol. Özellikle de özel hayatımızı yakından ilgilendirir.
Psikologlara göre akvaryum ‘çelişkiyi’ temsil eden bir imgedir. O kalın camın arkasından görülen resim nasıl da korunaklı bir senaryoyu yansıtır, ancak durum gerçekte öyle midir? Bir nevi parmaklık görevi yapan o kalın camlar ardındakiler özünde görüldüğü gibi koruma altında ve güvende mi hissetmekteler,yoksa görünenin aksine ne kadar tehlikeli olsa da özgürlük için can mı atmaktadırlar? Bu durumda kendinize şöyle sorabilirsiniz? Görünürde mutlu olmaya çalışma oyunundan vazgeçip, bilinç altının yansıması olan bu akvaryum size konfor alanınızdan çıkıp, özür olmak adına zorlukları göğüslemenin bir erdem olabileceğini anımsatmasına izin vermek istiyor musunuz? Yoksa bu yorumu öylesine okuyup, birilerinin gelip akvaryumunuzun suyunu değiştirip, yeminizi atmasını mı bekleyeceksiniz…ya da siz hiç ölü balık dolu kokukmuş bir akvaryum hiç görmediniz!

Etiketler: Rüya, Akvaryum, Fanus

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.