Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

Parşömen Kağıdı İle Giden Sevgilinizi getirme (Aşk Büyüsü)

05.08.2019
1.203
A+
A-
Parşömen Kağıdı İle Giden Sevgilinizi getirme (Aşk Büyüsü)
A%25C5%259Fk%2BB%25C3%25BCy%25C3%25BCs%25C3%25BC
Parşömen Kağıdı İle Giden Sevgilinizi getirme (Aşk Büyüsü)

Bu sizin giden sevgilinizi geri getirmek için küçük bir aşk büyüsüdür. Sana tekrar aşık olması için kalbini yeniden sana açması için sevgilini çevreleyen olumsuz düşüncelerin ve enerjilerin engellenmesine yardımcı olacaktır. Şimdi size ihtiyacınız olan malzemeleri veriyorum. Yapmak zorunda değilsiniz denemenizde hiçbir tehlike yoktur. Riskler büyüyü deneyenlerin kendisinedir.

Gerekli Malzemeler
1 adet Kalın beyaz mum
1 adet kalın pembe mum
Kiprit
1 adet parşömen kağıdı
1 adet kurşun kalem
Beyaz muma ismini yaz. Pembe muma sevgilinin ismini yaz.
Beyaz mumu kibritle yak sonra pembe mumu kibritle yak.
30 dakika boyunca yanan mumlara odaklan. Şu anki durumunuzu ve giden sevgilinizin size tekrar aşık olmasını ve geri dönmesini tekrar tekrar istediğinizi hayal edin.
Kalemi elinize alın ve parşömen kağıdına 3 kalp çizin. Beyaz mumu alın ve kalplerin üzerine mumları damlatın. Bunu yapmakla neleri değiştireceğini ve sevgiline ne kadar sevgi vermeye istekli olduğunuzu görselleştirip odaklayın. Kalpleri mum ile kapladıktan sonra beyaz mumu üfleyerek söndürün.
Giden sevgilinizin sizin için hissetmesini istediğiniz hissi hayalinizde canlandırırken pembe mumu alın ve kalplerin üzerine damlatın, kalpleri mum ile kapladıktan sonra pembe muma üfleyerek söndürün.

Son aşamada 7 gün boyunca Parşömen kağıtlarına her seferinde yeni kalpler çizin ve mumları yakın. 7 günün sonunda parşömen kağıdını kimsenin bulamayacağı güvenli bir yere saklayın. 

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.