Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

kendini vuran cocuk

19.08.2019
443
A+
A-
kendini vuran cocuk

kendini vuran cocuk

Son zamanlarda en çok hoşuma giden bir video oldu kendini vuran çocuk izledim çok hoşuma gitti ve bu videoyu sizler için hazırladım yayınlıyorum. İyi seyirler.

Bir yıl süre ile yayında kalan video silinmiştir. Bunun için üzgünüm konunun çöp olmaması için konu başlığı ile yayın devam ediyor.

Bununla ilgili bir komik video bulursam onu yayınlayacağım.

videoyu izleyemeyenler için kısa bir bilgi vermek istiyorum. Kendini vuran çocuk komik videolar içinde en çok hoşuma giden video çekimi olmutu ve bunu buradan paylaşmak istemiştim. Konusu elindeki döşemecilerin kullandığı havalı zımba tabancası ile pipisine doğrultup tetiğe basıyor, sonrası feryadı figan. Yani çok komik bir videoydu neden kaldırıldığını ben anlamadım.

Havalı zımba tabancası

Havalı zımba tabancası

 

 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.