Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Kara Büyüden Nasıl Kurtulurum.

31.08.2019
1.260
A+
A-
Kara Büyüden Nasıl Kurtulurum.

Kara%2BB%25C3%25BCy%25C3%25BC
Kara Büyüden Nasıl Kurtulurum.

Kara büyülerde ruhlar kurbana zarar vermek için kullanılır. İnsan ruh dünyasına güçlü bir şekilde erişemezse, kara büyüyü kendi kendine yardım ya da dualarla kaldırma olanakları son derece düşüktür. Ancak, dualar sizi doğru kaynağa yönlendirmede yardımcı olur.

Dinine bağlı imanı tam olan bir Müslüman Cenâb-ı Hakk’ın azametine, kudretine sığınarak O’nun ilâhi kelâmında- ki Fâtiha, İhlâs, muavezeteyn (Felâk ve Nas) gibi sûrelerini, Ayet-el Kürsî gibi âyetlerini sık sık okuyarak ona iltica eder, (O’na sığınırsa) o kişiyi Yüce Allah korur. Ihlâsı tam olan ve bu ayetleri okuyan Müslümana sihir etki yapamaz! Ama yinede  büyü ve sihir dinimizde yasak olsa da yapılmaktadır

İşte kara büyü etkisini azaltmayı deneyebileceğiniz birkaç yol:
Her şey kara büyünün gücünün türüne bağlıdır ve bu gücü kırmanın da bazı ipuçları vardır eğer tam olarak uygulayabilirseniz.
  •  Evinize tuzlu su serpiştirin ve tuzlu suda banyo yapın.
  •  Kırmızıbiber, hardal tohumlarını ve tuzu alın, 3 kez ihlas süresini okuyun  7 kez vücudunuzun üzerinde saat yönünün tersine hareket ettirin ve ateşte yakın.
  • Elinize tuz alın, yine 3 kez ihlas süresi ile 7 kez saat yönünün tersine hareket ettirin ve bu tuz ile tuvaleti yıkayın.

Dua okumak her zaman iyidir ve evinizdeki ya da üzerinizdeki kötü ruhları kovar. Ancak bu günlerde kötü insanlar, bazen bu çözümlerin etkilerini gördükleri için karabüyünün gücünü artırmanın yollarını arıyorlar.
herhangi bir olumlu şeye veya dualara odaklanmaya çalışsanız bile, bu karabüyünün etkisi ya engeller yaratabilir ya da aynı şeye konsantre olmanıza izin vermeyebilir ve bazen dış yardıma ihtiyacınız olabilir. Bu konuda güvendiğiniz bir hocadan yardım alabilirsiniz.
okuokubil.com 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 3 YORUM
  1. Anonim dedi ki:

    deneyeceğim bilgi için teşekkürler dostum

  2. Mistikabla dedi ki:

    Verdiğiniz faydalı bilgiler için teşekkürler, bu bilgiyi bende danışanlarım ile paylaşacağım izniniz ile…

  3. Oku oku bil dedi ki:

    tabiki paylaşabilirsiniz. Teşekkür ederim