Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Kabuslardan Korunmak İçin Üç Kırmızı Yaprak büyüsü Nasıl Yapılır

12.08.2019
1.422
A+
A-
Kabuslardan Korunmak İçin Üç Kırmızı Yaprak büyüsü Nasıl Yapılır

Kabuslardan Korunmak İçin Üç Kırmızı Yaprak büyüsü Nasıl Yapılır

Bu büyü, zihninizdeki kabusları, olumsuz düşünceler ve “kötülüğün istilası” gibi şeylere karşı korumak için kullanılır. Size gerekli olan ilk önce herhangi bir ağaçtan, bitkiden veya çalılıktan üç kırmızı yaprak toplamanız gerekiyor. Onları düz bir yüzeye üçgen şeklinde yerleştirin. Yaprakların ortasına, önceden yakmış olduğunuz mumu koyun ve her yaprağın üzerine birkaç damla krizantem yağı dökün.

Bunu bir kez uygulayın, ikinci kez uygulama ters tepecektir. Uygulamaya geçmeden önce abdestli olduğunuzdan emin olun ve sadece iki rekat namaz kılıp hayırlara dualr edin. Fakirlere nimet, hastalara şifa dileyin. İçinizden son bir kez neden bu kabusları gördüğünüzü sorgulayın. birkez fatiha süresini okuyup tüm ölmüşlerinize gönderin.

Unutmayın bir insanın rüyasında kabus görmesi kadar doğal bir şey yoktur, ama bu kabuslar her gece oluyorsa mutlaka bir sebebi vardır. Sizlere bu kabuslarınızdan kurtulmanız için araştırmış olduğum çare reçetesini veriyorum. Hiç bir mahsuru ve yan etkisi olmayan saf ve sade bir derman arayış reçetesidir. Son bir kez şunu söylemek isterim. kabuslardan kurtulduğunuzda lütfen yorum bölümüne küçük bir not bırakmayı unutmayın. Sevgiyle kalın, sağlıklı olun.

Talimatları  aşağıdaki linge tıklayarak indirin ve uygulayın. RAR dosyası halinde indirin ve açmak için tıklayın, içindeki not defterini açın.

Diğer Büyü Konuları İçin TIKLAYIN

APKADMİN

? ÜÇ YAPRAK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? ÜÇ YAPRAK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.