Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Yoga Zihnimizi Dinlendirir Dengemizi Korur.

30.07.2019
431
A+
A-
Yoga Zihnimizi Dinlendirir Dengemizi Korur.

Yoga%2BZihnimizi%2BDinlendirir
Yoga Zihnimizi Dinlendirir Dengemizi Korur.
Yoga size ilk önce bedeninize alışmayı ve nefes almayı dinlemeyi sağlar. Bunu yapmayı ve nefes alıp verme şeklini gerçekleştirmeyi öğrenmek, diğer birkaç zihinsel egzersizin size öğreteceği düzeyde odaklanma ve konsantrasyon gerektirir. Zihninizi temizlemeyi ve iç ve dış dikkati dağıtmayı ortadan kaldırarak iç çekirdeğinizi bulabilmeyi öğrenmelisiniz.
Alacağınız en belirgin zihinsel yoga faydalarından biri dengelemeyi öğrenmektir. Çoğu insanın düşündüğünün aksine, denge sadece fiziksel bir şey değildir. Ayrıca bedeni belirli açılardan korumak için zihinsel odaklanmayı gerektirir, bu da yoga yapmak istiyorsanız, öğrenmeniz gereken bir şeydir. Stres rahatlaması ve denge, odaklanma ve konsantrasyondaki artış, yoga yapmayı beklediğiniz zihinsel faydalardan sadece birkaçıdır. Sonuçta, bunların hepsi sakinlik ve huzur içinde sonuçlanır.
Her gün işyerinde veya evde sürekli stres sıkıntısı yaşıyorsanız, yoga kıyafetleri satın almaya başlamanızı ve stresi ve endişeyi yönetmenize yardımcı olmak için yoga yapmayı tavsiye ederim. Aynı zamanda, yeni başlayanlar için yoga yapmak aynı zamanda gergin kas ve boyun omuzları, sırt ağrısı ve baş ağrıları gibi stresin fiziksel belirtilerini hafifletecektir. Bu nedenle, bir spor rutini olarak yoga yapmaya hevesli olmasanız bile, ürettiği olumlu zihinsel ve ruhsal sonuçlardan hala büyük ölçüde faydalanacaksınız. Güzel yogalı günleriniz olması dileği ile sevgiyle kalın.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.