Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Yoga ve Nefes ( Prana )

30.07.2019
447
A+
A-
Yoga ve Nefes ( Prana )

Yoga%2Bve%2BNefes
Yoga ve Nefes ( Prana )

Prana “nefes” anlamına gelir. Her birimiz nefesle doğar ve yaşantımızı nefes ile devam ettiririz. Pranik şifa dokunmadan bir enerjik masaj stilini içerirken, pranik şifa meditasyonu kendi nefesimize odaklanmayı, onu ışık ve sevgi ile beslemeyi ve fiziksel ve duygusal bedenlerimize yönlendirmeyi içerir.
Basit bir pranik meditasyon teneffüsünüze ve teneffüsünüze odaklanmak olabilir. Nefes alırken nefesini beyaz ışıkla doldur. Vücudunuza kalbinizden veya başka bir noktadan girerken cildinize, kemiklerinize ve damarlarınıza aktığını hayal edin. 
Işığını kullanarak her parçanı iyileştir. Nefes verirken, herhangi bir negatif enerjinin nefesle çıktığını düşünün. Stresli veya kafanız karıştığında, gözlerinizi kapatın ve nefesinizi sizi iyileştirmek için davet edin ve titreşiminizi iyileştirin. Başkalarını iyileştirmek için de aynı tekniği kullanabilirsiniz

Aklımızı belirli bir gerçekliğe odakladığımızda, iyileşmiş bir fiziksel bedeni mi, sağlıklı bir çocuğun doğumunu mu yoksa belirli bir yaşam tarzını mı içeriyorsa, evren bu vizyonu bizimle birlikte oluşturmak için bir araya gelir.
 Vizyonlarınızın ayrıntılı olmasına izin verin. En küçük olumsuz niyetin bile vizyonunuzun temelini olumsuz yönde etkileyebileceğini unutmayın. Yaşam yolunuz ve vizyonunuzla ilgili her şeye ışığa odaklanın. Vizyonu tutuyor ve sonra ışığı soluyor ve onu sevmekle birlikte, tüm ışığı-Varlıkları birlikte yaratmada hep beraber yoga diyor ve uyguluyoruz. Sevgiyle kalın.
okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.