Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Tarot Kartları Kötü Ruhları Getirir Mi?

FAL
17.07.2019
1.141
A+
A-
Tarot Kartları Kötü Ruhları Getirir Mi?

Tarot%2BFal%25C4%25B1
Tarot Kartları Kötü Ruhları Getirir Mi?
Hayır, Tarot kartları kötü ruh getiremez.
Aslında ruhlarla bağlantı kurmak oldukça zordur (bağlantı söylediğimde onların enerjinizle bağlantı kurmasına ve düşüncelerinize ve yaşamınıza karışmasına izin verdiğim anlamına gelir). Yıllarca pratik gerektiren,bu işle uğraşıyorsan seni ele geçirmelerine nasıl izin vereceğini bilmek zorundasın.
Eğitimde 20 yıl geçirmiş ve hala bir ruh okuması yapmamış bazı psişik ortamları biliyorum. Böyle bir işi yapabilmek için kendinize çok şey ayırabilmelisiniz. Çok bilmek ve ruhlarla bağlantı kurmak Tarot kartlarını okumak kadar basit olsaydı, herkesin yanında dolaştığı bir ruh olurdu.
Yine, kötü ruhlar hakkında paranoyaksanız, her zaman Allah’tan, okumalarınızın ışığında olduğundan ve okumalar sırasında korunduğunuzdan emin olmasını isteyebilirsiniz. Daha önce de söylediğim gibi, gerçekten koruma isteme gereği duymuyorsunuz, ancak zihninizi rahatlatmanıza yardımcı olabilirsiniz.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.