Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Az Bulutlu

Rüyada Cehennem Görmek Ne Manadadır?

22.07.2019
332
A+
A-
Rüyada Cehennem Görmek Ne Manadadır?

R%25C3%25BCyada%2BCehennem%2BG%25C3%25B6rmek
Rüyada Cehennem Görmek Ne Manadadır?
Rüyada cehennem görmek kişinin suçluluk hissetmek, pişmanlık duymak veyaptıklarını hesaplamak anlamına gelir. Alternatif olarak, size yalanlar ve söylentilerle zarar veren insanlardan intikam alma fırsatınız olacağını gösterir.
Rüyanda acı çekmeden ve rahatsız etmeden kendini cehennemde görmek, sana zarar veren insanlara karşı acımasız davranacağın anlamına gelir.
Hayalindeki cehenneme gönderildiğini görmek, en kısa sürede seninle yüzleşen teklifi reddetmediğin, pişman olduğun olayların gerçekleşmeye başlayacağı anlamına gelir.
Bir rüyadaki cehennem deliği gördüyseniz , görünüşe göre iyi bir insanın gerçekte kötü davrandığı anlamına gelir. Sizin için yararlı görünen bir iş aslında sizin için hazırlanmış bir tuzaktır.
Rüyandaki cehennem ateşini görmek, seni tereddüt eden biriyle tanışacağın anlamına gelir. Alternatif olarak, başka yorumlara göre, haksız kazanç elde etmek için çaba göstereceğiniz anlamına gelir.
Cehennem ateşinde yandığınızı görmek için, rüyanızdaki işkenceye maruz kalmanız, günlük ekmeğinize haksız kalacağınızı, insanların kaçındığı bir ortama girdiğinizi gösterir. Hayalinizdeki cehennem ateşinde insanları görürseniz, kötü şeyleri size iyi bir avantaj olarak göstermeye çalışan insanları sembolize eder.
Rüyada  cehennem kapısını görmek, bir insanın geleceğini gösterir çünkü geçmişte yaptıklarını telafi eder.
Rüyada cehennemden kaçmak pişmanlıktan kurtularak rahatlayacağın anlamına geliyor. Eğer rüyanızdaki cehennemden kovulursanız, bu bir konuda affedileceğiniz ve suçunuzu telafi edeceğiniz anlamına gelir.
Rüyanızdaki cehennem koruyucusunu görmek, kölelikten kaçacağınız veya bir metadan veya sevmediğiniz bir kişiden kurtulacağınız anlamına gelir. Daha güzel rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.
Yogalover
Okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.