Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Rüyada Çamurda Bir şeyler Aramak Ne Manadadır?

14.07.2019
1.186
A+
A-
Rüyada Çamurda Bir şeyler Aramak Ne Manadadır?
R%25C3%25BCyada%2B%25C3%2587amurda%2Bbir%2B%25C5%259Feyler%2Baramak
Rüyada Çamurda Bir şeyler Aramak Ne Manadadır?
Rüyada çamurda bir şeyler aramak ne manadadır? Evet rüyada çamurda bir şeyler aradığımızda, ki genellikle bu şey değerli bir nesne olabilir, son zamanlarda kaybettiğimiz yaşam enerjisini simgeliyor olabilir. 
Aşırı yoğunluktan veya geçirdiğimiz buhranlı günlerden sonra yeniden ayaklarımızın üzerinde durabilmek arzusu bize rüyada bu sembolle yansıyor olabilir. 
O nesneyi bulamıyor olmanız bu yaşam enerjisini yeniden kazanamayacağınız anlamına gelmez…çamurun yoğunluğu da burada önemlidir ne kadar katı yada cıvık bunu iyi analiz etmek lazım yinede endişelenmeye gerek yok eninde sonunda her şey eskisi gibi olacaktır, değişmeyen tek şey değişimin kendisidir! 
Ayriyeten şu açıklamaları da yazmadan geçemeyeceğim. Çamurla dolu bir bataklık gibi büyük bir çamurlu alan veya çamura bulanmış insanlarla karşılaşmamız da sizin, zihinsel olarak bitkin olduğunuzu gösterir. 
Rüya, net bir çözüm göremediğiniz büyük ama yapışkan bir durumla karşı karşıya olduğunuzu gösteriyor. Özellikle, rüyalar, diğer insanların olumsuz eylemlerinin ilerlemenizi nasıl tamamen engellediğiyle ilgilidir.
Daha güzel rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.
Yogalover
okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.