Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Kara Büyü Nasıl Yapılır Neden Yapılır?

18.07.2019
1.152
A+
A-
Kara Büyü Nasıl Yapılır Neden Yapılır?
Kara%2BB%25C3%25BCy%25C3%25BC
Kara Büyü Nasıl Yapılır Neden Yapılır?

Getirmek istediğiniz sonucun düşünün. Sizi bu kadar rahatsız eden şey, onu düzeltmek için kara büyü yapmak isteyeceğiniz şey nedir? Kara büyü, karanlık bir sanat olarak kabul edilebilir, istediğiniz başka birini kontrol ederek istediğinizi elde etmek için istersiniz. [1] Amacınız başkalarına yardım etmek veya bir tür barış ve adalet sağlamaksa, onun yerine beyaz büyüye bakınız. Kişisel kazanç için büyüteçle ilgili bir şey. İnsanların kara büyü kullanmasının yaygın nedenleri:

· Birinin bağlı kalmasını sağlamak için. Birisi size zarar verensa ve onları kesinleştirmek, onlarla hareket etmeyi engellemek için bir büyüteç.

· Birinin sana çekilmesini sağlamak için. Aşk büyüleri, kara büyü söz konusu olduğunda en popüler olanlar arasındadır.

· Ölümsüzlüğü temizlemek veya sağlığınızı iyileştirmek için.

· Ölülerle iletişim kurmak için.

Kara büyü ritüelinin temellerini bilin. Kara büyü yapmak için kullandığınız ritüel, istediğiniz sonuca bağlı olacaktır. Büyü yapmaktan zenginlik kazanmaya, ölüleri mezarlarından yükseltmeye kadar her şeyin farklı ritüelleri var. Odada ayin aşağıdaki unsurları içerir:

· Laneti veya büyüyü yapmak için bir yerleşmiş.

· Bir pentacle çizilir ve Döküm yerine bir daire çizilir ve dairenin içine. Buna güç çemberi denir.

· Mumlar, şifalı otlar, kristaller, takılar ve diğer malzemeler ruhları çıkarmaya yardımcı

· Olmak için kullanılıyor. [2]

· Güç sözleri (izole edilebilir sonuçla ilgili) üç kez tekrarlanır.

Küfürleri ve altıgenleri anlayın. Klasik bir kara büyü ritüelinin yanı sıra, kara büyü yapmanın başka yolları da vardır. Bir lanet veya altıgen yerleştirmek, başkalarına hasta servet getirmenin veya yapmalarını istediğiniz şekilde yapmalarını sağlayarak bir yolu yapılır. Küfürler ve altıgenler olabildiğince çok olsun. Başka birinin talihsizlik getirmek isteme nedenlerinizin genel olup olmasını istediğiniz boyutta. Gücünü akıllıca kullanmalısın.

Sonuçlarla başlayıp istekli yaparakdan emin olun. Karanlığın güçlerini uyandırmak ciddi bir hareket olabilir ve hafifçe yapılmaz. [3] Üçlü yasa , ortaya koyduğunuzun üçe geri döndüğünü gösteriyor. Sihir size zarar vermek için geri gelebiliyor acı çekmeye istekli burada kara büyüyü kullanmakta kendinzi o kadar güçlü hissediyor musunuz?

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Unknown dedi ki:

    Harika gercekte

  2. Oku oku bil dedi ki:

    Teşekkür ederim ilginiz için