Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Euro Truck Simulator 2 Hilesi İndir temmuz 2019

02.07.2019
2.119
A+
A-
Euro Truck Simulator 2 Hilesi İndir temmuz 2019

Euro%2BTruck%2BSimulator

Euro Truck Simulator 2 Hilesi İndir temmuz 2019

Euro Truck Simulator 2, Euro Truck Driver v3.1 Mod Apk, Hilesini paylaşıyorum. Oyundaki amacınız kontrolünü sağladığınız tır ile bulunduğunuz şehirler arası yollarda yükleri taşımak, görevleri tamamlamak ve para kazanmaktır.
sınırsız para hileli olarak veriyorum. Bu sayede dilediğiniz araçların kilidini açabilir, istediğiniz gibi geliştirip şehirler arasında hızlıca ilerleyebilirsiniz. Farklı modellerde araçlar, ağır yükler, geniş şehir ortamları ve dahası sizleri bekliyor.
Avrupa’ya benzer olarak geliştirilen yol, çekici ve mekan oldukça gerçekçi fizik dinamiklerine sahip. Berlin, Prag, Madrid, Roma gibi şehirlere giderek iş alın ve başarıyla tamamlayarak para kazanın. Kendinize ait bir kariyer moduyla bir çok çekicinin ve garajın da sahibi olabilirsiniz. İçerdiği para hileli moduyla 7 Avrupa kamyon markasından istediğiniz model çekicileri alabileceksiniz. Oyunu apk olarak indirerek hilesiyle birlikte hemen oynamaya başlayabilirsiniz.
KURULUM
Euro Truck Driver v3.1 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Euro Truck Driver 3.1 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.
VİDEO ANLATIMI

DOSYA UPLOAD

? MOD APK İNDİR ?

DOSYA TC

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: Euro Truck Simulator 2 Hileli İndir, Euro Truck Driver v3.1 Mod Apk İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.