Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

En İyi Aşk Büyücüsü İnsanın Kendisidir.

FAL
27.07.2019
1.148
A+
A-
En İyi Aşk Büyücüsü İnsanın Kendisidir.

En%2Biyi%2BA%25C5%259Fk%2BB%25C3%25BCy%25C3%25BCc%25C3%25BCs%25C3%25BC
En İyi Aşk Büyücüsü İnsanın Kendisidir.
Bildiğinizin tersi en iyi aşk büyüsü, insanın kendisidir. Doğal konuşun. Genellikle kişilik maskesinin birileri hakkındaki gerçek hislerimizi bulanıklaştırmasına izin veririz. Birini seviyorsan ona bildir. Ondan hoşlanıp hoşlanmadığına dair hiçbir ipucu vermiyorsun, o yüzden bir şekilde gerçek duygularını ortaya çıkarman gerekiyor. Duygularınız, ruh düzeyinizi nasıl temsil ettiğinizi gösterir. Onları ifade etmek önemlidir. Sosyal durumlarda, gerçek içsel hislerimizi maskelememiz gerekir, ancak aşık olarak sıcaklığımızı ifade etmemiz gerekir bu artık kaçınılmazdır.
Sizin için en iyi aşk büyüsü, etrafınızdaki pozitif enerjidir bunu unutmayın. Her zaman sahip olabileceğiniz en iyi duyguları yayın hem de yaya bildiğiniz kadar yayın. Bu, oyunculuktan öte, doğal olarak ne yaptığınız ve ne olduğunuz hakkında kendinizi iyi hissetmenizdir. İçinden kendini iyi hissetmiyorsan, şuna bakmanın zamanı olabilir. İyi duygular iyi bir titreşim yaratır ve bu da onu çeker. İyileşen titreşim ile yeni canlandırıcı insanları hayatınıza sokuyorsunuz.
En önemlisi de  başkalarının enerjisine saygı gösterin. Bu, her zaman nazik ve saygılı olmak demektir. Başkalarına yalnızca onlardan bir şey alacak şekilde davranırsanız, bu enerjinizi mahvedecek ve sizi aşağı çekecektir. Her insanın içinde ilahi enerjinin bir kısmı vardır ve başkalarına bu duyguyu akılda tutması halinde, gösterir ve saygı duyduğunu hisseder.
Etrafınızdaki karanlık bulutları kaldırın. Hayat zorluklarla dolu ve bizi alt edebilir. Etrafınızda çok fazla negatif enerji olan karanlık bir hayal kırıklığı bulutu varsa, bu yaşamın romantik tarafındaki fırsatınızı sınırlandırır. Olumsuzluk günlük yaşamda kısıtlama yaratır. Romantizmi tam olarak yerine getirmeye karar vermeden önce, bir kısmını açıklığa kavuşturmak bir fikir olabilir.
Dünyadaki en iyi aşk büyüsü siz ve bir ilişkiye getirdiğiniz enerjidir. Enerji, ruh için başka bir kelimedir. En iyi romantizm, erkek ve dişi enerjilerin mutlu bir şekilde birleşmesini sağlayan çok fazla ruh gücüne sahiptir. Bir başkalarından medet umacağınıza kendinizi geliştirip kendi doktorunuz olun her şey gönlünüzce olsun sevgiyle kalın.
Okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.