Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

Yüzün gizli özellikleri Ağız Çeşitleri ve Özellikleri

05.06.2019
462
A+
A-
Yüzün gizli özellikleri Ağız Çeşitleri ve Özellikleri

Yüzün gizli özellikleri Ağız Çeşitleri ve Özellikleri

Düz ağız

1 LIP ANGLE min
Bu ağzı olan insanlar kendi kendine yeten ve mütevazı kişilikleri vardır. Sorumlulukları taşıyan bir üne sahiptirler.
Çalışmaları zamanında organize ve teslim edilir. Hiçbir koşulda sorumluluklarını asla bırakmazlar. Bu insanlar materyalist değil. Sadece gerekli olan bilgiyi başkalarına ifşa etmeyi tercih ederler.
Bu, paraya veya eşdeğerlerine değer vermemeleri anlamına gelir. Açgözlü değiller. Bu nedenle, asla kendi arkadaşlarını acı çekmeden bırakmayacaklar. Bu insanlar hayattan memnundurlar, asla kendilerini dedikoduya sokmazlar; bunun yerine, odakları dengeli bir yaşam sürdürmektir.
Moderasyonun kendi mantraları olmasını sağlarlar. İşkolik veya tembel insanlar değillerdir, bu onların eylemlerinin ve düşüncelerinin ılımlı olduğu anlamına gelir. İmaj ve stil önemlidir ve normalde detaylara özen gösterirler. Onlar bir rahatlama hayatına odaklanırlar. Bu, neden toplumun en başarılı üyeleri olduklarını açıklar.
İşe geldiklerinde onlar ciddi insanlar. Bazen mükemmel performans sergileme hırsı ve ateşi yoktur. Bu, neden asla yüksek mükemmellik seviyelerine ulaşmadıklarını açıklar. Bunun yerine, yaptıkları işte sıradışı performanslarla bitiyorlar – ama yine de toplumun en başarılı üyeleri!
Bazı eylemlerde aceleci olma içgüdüsü vardır. Bu, ağzı düz olanlar için çok fazla zorluğa neden olabilir. Sonunda hayatta, diğer insanların duygu ve hislerinin farkına varacaklar. Düz ağzı olan genç, genç diğerleri arasında biraz kritik olabilir. Yetişkin olduklarında bunun devam etmemesini sağlamak için fedakarlıklar yapılması gerekiyor. Düz ağızlı genci erişkin kapüşonun içine sokması pek mümkün değildir.
Burada da düz ağızlı erkek için bir sahip olma unsuru. Bu bir avantaj olabilir çünkü etrafındaki insanlara gerçekten önem verdiği anlamına gelir. Bazen bir sevgili kaybetmekten endişeleniyor. Bir ilişkide çok fazla desteğe ihtiyacı olacak. Bu ilişkiden memnun hissetmesi için her başarı kutlanmalıdır.
Sonuç olarak, bu bireyler yüksek dayanıklılık seviyelerine sahiptir ve gevşetmede zorluk çekecektir. Genellikle kendinden emin olmalarına rağmen, zaman zaman kendini ifade etme konusunda olgunlaşmamış olma eğilimindedirler. Bu, hayatın sıkıntılarıyla yüzleşmek için gerekli cesaretlerinin olmadığını, bazen başkalarını eleştirmenin cesaretini kaybetmediklerini gösteriyor. Temelde bu insanlar huzur ararlar. Alternatif olarak, sessiz bir kişisel hayatı da severler.

Düz Ağız Özellikleri

Hayatta materyalist değil.
Nefret dedikoduları.
Genellikle mutlu ve içerik.
Denetleme onların odak noktasıdır.
Hayatta zor deneyecek – ama başarılı olmak için mücadele.
Mükemmelliği sever.Asimetrik kare şeklinde bir ağız, bu insanların güçlü duyguları nedeniyle başkalarına karşı empatik olduklarını göstermektedir.

 Büyük Ağız

2 Buyuk agiz min 1

Büyük ağız

 
Sadaka nedenleri, toplum ve herhangi bir topluluk çabası gibi inandıkları şeylere sadakatleri var. Sınavlardaki veya testlerdeki performansları mükemmel. Bu nedenle zor bir meslekte çalışmaya meyillidirler.
Dudaklar doğal kırmızı bir renge sahipse, bu kişinin kişisel meselelerde ve ilişkilerde olumlu olduğunu belirleyebiliriz, ancak gerçek duyguları konusunda alaycı ve korunma eğilimindedirler. Bu şekilde ağzı olan insanlar toplumda popülerdir. Ne yaparlarsa yapsın spot ışığında olduklarından emin olurlar. Tehdit var, duygularıyla temasını kaybederse, bunun sorunlara neden olabileceği riski.
Büyük ağızlı bireylerin yaşamda rüya gibi olma eğilimi vardır. Bu, kişi yaşamda özellikle kaotik bir zaman geçirmişse normaldir.
Maddi malların etrafında çok fazla endişe var. Ağzı geniş olan kişi rahatlama ve tatilden yararlanır. Stresli durumlarda bu bireyin duygusal düzeyi artar. Bu bireyin öfkenin kontrol edilmesini sağlaması önemlidir.
Bazen kızgınlık hissi var, özellikle de daha çok maddi mülkiyeti olanlara ve onlardan daha çok. Bazılarının söyleyebileceği gibi Joneslara yetişmek için çabalıyorlar. Bu bir deneme zamanı habercisi olabilir.
Olabildiğince genç, gönüllü çalışmalara ve diğer topluluk temelli projelere dahil oluyorlar. Gönüllü faaliyetler söz konusu olduğunda, bunlar yardım topluluğuna katılmayı bulduğunuzu, fon yaratmanın yanı sıra topluluk etkinliklerine aktif olarak katıldığını tespit ettiğiniz kişilerdir. Kare ağızlı insanlar, iyi huylu ruhları nedeniyle başkalarına yardım etme eğilimindedir. İyi niyetleri nedeniyle, yaşamlarının birçok alanında çok fazla başarı elde ederler. Bu tür bir ağzınız varsa, üretken ve mutluluk dolu bir yaşam sürmeniz muhtemeldir.

Büyük Ağız Özellikleri

Yardım etkinliklerine sahiptir.
Başkalarına yardım eder.
Genellikle çok mutlu.
İyi tabiatlı ruh.
 

Geniş ağız

 

3 genis agiz min

geniş ağız

 

 

Geniş ağzı olan insanlar doğada büyük ve yardımseverdir.
Büyük etkileri liderlik becerilerinden kaynaklanmaktadır. Bunlar lider olarak doğan insanlar. İyimserdirler, günlük hayatlarında onları enerjik ve dışa vururlar. Açıkça hedefleri var ve bu da kariyer basamaklarını yükseltmelerini sağlıyor.
Bu insanların düşünceleri ve hisleri sadece harika hayalciler değil, aynı zamanda hayallerinin güçlü takipçileridir. Bu onların büyük tutku ve motivasyonları ile mümkün olmaktadır. İşe gelince büyük bir gayreti var ve başkaları tarafından talep edilen büyük taleplere dayanabiliyorlar.
Bu ağız, ihtiyacı olan herkese yardım etmeye hazır olan sadık, mutlu ve şefkatli bir ortağı işaret eder, kural olarak, muhtemelen eşit ortaklıklarda daha fazla içeriktir. Bu ağız oluşumuna sahip kişiler zaman zaman kolayca hayatı zorlayabilir.
Durumların heyecanı ve belirsizliği onları canlı tuttuğundan, kendi yollarına çıkan her şeyi üstlenebilirler. Bu kişinin mizaç tamamen kavramak basittir. Kendi dünyalarının patronları ve liderleri olmayı severler. Çok karmaşık bir şey yok.
Yabancılarla ilişki kurmada üstünler. Biri bu karakterle evli ise, kontrolün olmayacağını kabul etmek zorundadır. Herhangi bir küçük şey sorunları geciktirirse, bu kişi zahmetsizce çalışacaktır. Herhangi bir engelleri kaldırmakta harikalar. Dahası, eğer birileri onlara bir ikilem verirse, doğru kararı vereceklerdir – başarısız olmadan.
Güç paylaşımı stratejisine düşkün değiller. Ancak bu, mutlaka yaşamdaki tüm gücü tutacakları anlamına gelmez. Eğer bir kişi adalet duygusuna itiraz ederse ve uzlaşmaya açıksa, arkadaşların en iyisi olabilir.
Dudaklar inceyse, ailelerinin kontrolünde olmayı tercih ederler. Buna ek olarak, bir gün dünyayı harika fikirleriyle tutarlı bir şekilde çalışacaklarını etkileyeceklerini düşünen harika hayalcilerdir. Tutkuları ve dürtüleri hayatlarını doğru yöne yönlendirmelerini kolaylaştırır. Bu yüzden hayattaki hedeflerine ulaşma yetenekleri var.
Konunun kalın dudakları varsa, bu kişi zaman zaman kibirleri ve hayattaki yorucu rutinleri ile oldukça çirkin olabilir. Bazen başkalarına talimat verirken çıldırtan, görkemli bir tavırları var. Her şey hakkında bir izlenimleri olacak ve inançlarında katı olabilirler. Sıkıca kendi hedeflerini incelemek olsalar da. Şimdi güzel noktalara ulaşalım!
Kontrol altında olmak istedikleri gerçeğine rağmen, yapamıyorlarsa arka koltukta oturmaktan mutlu olurlar. Birinin dudakları dişleri kapatırsa, çok iyi yakın arkadaşı yaparlar. Dikkate değer ve bir şekilde yabancılarla küçümseyebilecek olsalar da, onlara yakın olan insanlara oldukça bayılırlar. Nazik huylular. Yaşam için coşkuları bağımlılık yapar. Çoğu zaman neşeli olabilirler ve genellikle hayatın çoğunu olumlu bir açıdan görebilirler.

Geniş Ağız Özellikleri

Kontrolde olmalı.
Harika arkadaşlar edin.
Genellikle mutlu ve içerik.
Soğuksu olabilir.
İlişki kurmada olağanüstü.
Mükemmelliği sever.
Net hedefleri var.
 

Kare Ağız

4%2B%2Bkar3%2Ba%25C4%259F%25C4%25B1z
 
Bu ağız oldukça çekici olabilir.
Ona baktığınızda, görünüm olarak kübik veya kare. Bu ağzı olan insanlar, toplumlarının en üst kademelerine tırmanmak için çok az çaba harcarlar. Hayata yaklaşımları pragmatik ve son derece pratik. Başkalarıyla tartışırlarsa, tartışmayı ele aldıkları için çok çaba sarf etmezler.
Hayatta çok anlamlılar. Sadece çöküş, neyin mümkün olduğuna odaklanmaları. Bu şekilde işleri iyi yapıyorlar. Diğer toplum üyelerinden saygı kazanmak için diplomasi ve dokunuş kullanırlar.
Bu insanlar, toplumda sergiledikleri güven ve yetenekler nedeniyle normalde güvenilir ve güvenilirdir. Eğer istekliysen, bu insanların organize ve sistematik olduğunu anlayacaksın; Bu nedenle, nadiren onları panikleyen ve hayatta mücadele eden bulursunuz.
Yirmi bir yaşına kadar yoğun ve ağır görünebilirler, ancak yirmi iki yaşından sonra maceracı karakterlerinin yanı sıra harcamalarından da kurtulurlar.

Kare Ağız Özellikleri

Pragmatik ve son derece pratik
Hayata yoğun ve ağır bir yaklaşım.
 

İnce Kenarlı Ağız

5 ince kesimli agiz min

İnce kesimli ağız

 
Ağız köşeleri sivrilirken dudaklar incedir. Bu ağzıyla doğan insanların, pillerini sağlıklı yiyeceklerle şarj etmesi gerekir.
Sağlıksız bir diyet yeme eğilimindedirler. Muhalefet ya da zorluklar karşısında cesaretleri güçlüdür, bu nedenle normal olarak hedeflerine ulaşırlar.
Bu ağzın taşıyıcıları her zaman ileriye giden yolu bulur. Ne tür bir işle uğraşırlarsa yapsınlar bağlılık gösterirler ve harika şeyler için mahvederler. İş için bu kişinin kalbini takip etmesi gerektiğini hatırlamakta fayda var. Çinliler bu ağzın taşıyıcılarını keskin dillere sahip olarak tanımlarlar. Aklında ne olduğunu söyleyememek karışıklığa yol açar. Söylediklerinin de başlarını derde sokabilir. Olumlu bir kayda göre, normalde başkalarıyla iyi iletişim kurarlar. İnce kesilmiş ağızlı insanlar zekidirler, ancak yaşamdaki kısayolları kullanmayı tercih ederler. Maddi zenginliklere doğru hızlı hareket etmek istiyorlar. Asla ikinci en iyiye razı olmazlar. Bazen, iradeleri yoksundur ve dürüst olmayan olma eğilimi vardır.
Orta yaşta sakinleşecek ve çocuklarla evleneceklerdir. Küçük şeylerdeki açgözlülükleri, büyük resme gelince onları kör eder. Her zaman akıllarını söylerler. Bunun yanı sıra, onlara ihtiyaç duydukları hayati artışı sağlamak için yaşamdaki hem zihinsel hem de yaratıcılığa ihtiyaç duyuyorlar. İnce kesilmiş ağızları olan erkekler, doğal olarak doğada saklıdır. Yakın ilişkileri sevmezler. İlk aşamalarda, bir ilişkideki herhangi bir yakınlıktan kaçınırlar. Bu adam, halkın sevgi veya yakınlık gösterileriyle rahat değil.
İnce kesimli ağzı olan insanlar sevmeyi zor buluyor, vizyon sahibi ve pratik eğilimleri sevgi dolu bir ortak olmak için iyi bir şekilde artıyor. Maalesef partneri kol uzunluğunda tutarlar. Bu, ciddi bir cinsel ilişki durumunda bile olur. Bu kişi neye ihtiyacı olduğunu biliyor. Sevmediği tek şey içsel hisleri paylaşmak.
Bu kişi sosyal olarak eğimli ve normal olarak oldukça popüler. Yaşam stoklarını alabildikleri zaman, ilişki kurmanın ve vermenin önemini bulurlar. Bu insanlar, özellikle drama, sanat, müzik veya sahne sanatları olmak üzere, sanatın her kısmına ilgi duyuyorlar. Yalnız kalmanın ve bir hobi edinmenin yerine getirildiğini bulurlar. Her zaman öğrenmeye ve yaşamda daha fazla özen göstermeye çalışırlar.

İnce Kenarlı Ağız Özellikleri

Sevgi dolu bir ortakla olmalı.
Harika arkadaşlar edin.
İçsel duyguları paylaşmaktan hoşlanmıyor olabilir.
Soğuksu olabilir.
İlişki kurmada olağanüstü.
Hobileri sever.
 

Eğri Ağız

6%2Be%25C4%259Fri%2Ba%25C4%259F%25C4%25B1z
 

 

Bu ağız, hayatta yardım etmeye hazır olan güvenilir, neşeli ve sıcak bir insana işaret eder, kural olarak, muhtemelen limon ışığında daha fazla içerik barındırır.
  Bu ağız, ağzın bir tarafına doğru meyilli olan dudaklarla karakterize edilir. Dudaklar sağa veya sola doğru yatar. Eski Çin yüzünde, sola doğru eğik bir yazı okumak, kişinin babası ya da kardeşleriyle ilgili sorunları olabileceğinin bir göstergesidir.
Öte yandan, eğer eğik sağa doğru ise, normalde bu kişi ile anneleri veya başka bir yakın kadın arasında bir sorun vardır.
Bu ağzı olan insanlar döküntü ve aceleci. Hayatta belirli planları veya hedefleri yoktur. Onlar sadece rastgele bir sırayla şeyler yapmak.
Diğer insanlara ne söylediklerinden emin değiller ama iyi kalplidirler. İnanmadıkları birçok şey söylüyorlar ve bu insanlar yaşamlarına uygun gerçekleri çarpıtmaktan hoşlanıyor. Sözleri ağızları kadar çarpık olabilir – ama her zaman hayatta kazanırlar. Bir projeye katkıda bulunabilecekleri zaman kendilerini iyi hissediyorlar. 
Bu kişi, başkalarının hayatına oldukça fazla güneş ışığı getirecek ve başkalarına memnuniyet yaymak olacaktır. Bu onlara büyük zevk verir. Ama kötü bir ruh halindeyken ve başkalarına cevap vermediklerinde – hayatta saklanmayı tercih ediyorlar.
En ufak bir üzüntü ya da argüman onların kötü bir ruh hali içinde olmalarına neden olabilir. Eğer rahatsızlanırlarsa ya da incinirlerse, sakin bir yere çekilirler. İyileşene kadar bir süre devamsız kalabilirler. Bundan sonra daha akıllı bir yüzeye çıkacaklar ve daha fazla incinmemeye kararlılar.
İç düşüncelerini ve ruh hallerini gizlemekte inanılmaz derecede rahatsız görünüyorlar. Böyle dengesiz duygulara sahip insanlar zaman zaman inatçı olabilir ve diğerlerini, özellikle de yaşamda neyin doğru neyin yanlış olduğunu kontrol edebilir.
Böyle bir yüzün taşıyıcısı doğal severlerdir ve kolayca yerleşirler. Gençlikte görülürse, diğer insanlara yardım etme konusunda ünleri vardır. Bazen tartışmayı severler – ama sadece konuya dikkat çekmek için.

Eğri Ağız Özellikleri

Işığın içinde olmayı sever.
Büyük Aşıklar / Sahabeler.
Genellikle mutlu ve içerik.
Soğuksu olabilir.
İlişki kurmada olağanüstü.
 

Domuz Ağız

domuz%2Ba%25C4%259F%25C4%25B1z
 
Domuz ağzı olan kişilerde, alt dudaklara kıyasla olağanüstü uzun olan üst dudakları vardır.
Dudakların köşeleri aşağıya bakar. Dişleri düzensiz ve keskindir. Bu insanlar korunuyor ve çok dikkatli. Bu şekilde davranırlar, çünkü kurnazlar ve gizli bir gündemleri vardır. Diğer insanları yönlendirmeyi severler.
Hayatta bir şeyler yapmaya başladıklarında, yarısını yaparlar. İlişkiler konusunda sadık değiller. Bu nedenle dengesiz aile yaşamlarına öncülük ederler. Tamamlanmadan önce bir proje üzerinde çalışmayı bırakırlar.
Oldukça sık bir kariyerden diğerine geçme alışkanlığı vardır. Bu insanlar asla başkalarıyla iyi etkileşime girmez. Çünkü güvenilir değiller. Maliyete gelince, onları asla düşüremezler. Nasıl para kazanılacağını bilmiyorlar ve harcamaktan hoşlanıyorlar.
Operasyonel maliyetleri yüksek tutarlar. Hayatta önemli olan şeylerle tutarlı olmanın imkansız olduğunu düşünüyorlar. Karakterleri rafine edilmemiş.
Domuz ağzı normalde manyetik olan ve dramatik olan insanlarda bulunur. Bu özelliklerin olumsuz olduğunu düşünebilirsiniz, ancak bu taşıyıcı için son derece olumlu. Politik reformla ilgileniyorlar ve normalde politik meselelerle meşguller, herhangi bir kapasitede değerli bir kamu hizmeti var. Sosyal ve politik sebeplerle ilgileniyorlar.
Genellikle kendilerini rahatlamak için zaman vermekten yararlanırlar. Belki de oyunculuk gibi daha yaratıcı bir şeye düşebilirler. Başkalarının neşesini ve iyimserliğini geliştiriyorlar. Domuz ağzı taşıyıcısı daha yaşlıysa, hayatta kooperatif olma konusunda sıkıntı yaşarlar. İyimserler ve harika bir mizah anlayışı var.

Domuz Ağız Özellikleri 

Başkalarıyla iletişim kurma sorunları.
Projelerin ortasında çalışmayı bırakmayı seviyor.
Güvenilir olmak için mücadele ediyor.Net hedefleri var.
Diğer Bilgi Dünyası Konuları İçin TIKLAYIN
okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.