Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Super Wings Jett Run Android Gameplay v2.2 Oyunu Mega Ödül Hileli Mod Apk İndir

23.06.2019
837
A+
A-
Super Wings Jett Run Android Gameplay v2.2 Oyunu Mega Ödül Hileli Mod Apk İndir

 

Super Wings Jett Run Android Gameplay v2.2 Oyunu Mega Ödül Hileli Mod Apk İndir

Arkadaşlar bu vermiş olduğum güzel oyunu, hileli Olarak deneyebilirsiniz, bu oyunda güzel olan şey kaliteli bir çözünürlük bizi bekliyor.
Super Wings: Jett Run, bilindik animasyon dizisindeki bir karakter, dünyayı dolaşarak çocuklara hediye paketleri getiren bir jet uçağının hikayesini anlatmaktadır. 
 
Bu karikatüre dayanan resmi oyun, elbette oyun yapıcılar en dinamik türlerden birini, koşucuları seçtiler. Sizin oyundaki amacınız, karmaşık yerlerde sonsuz yarışlar düzenlemede ve çeşitli görevleri tamamlamada Jet ve arkadaşlarının rolünü oynuyorsunuz. Grafik tasarım orijinal olarak çizgi film tarzında yapılmıştır.
Yeni şehirler eklenmiş ve size modlu olarak bizde ekliyoruz.
HİLE İÇERİĞİ AÇIKLAMASI
* Ödül almak için ücretsiz reklamlar
Aşağıda vermiş olduğum linkten Hileli Super Wings, Jett Run apk dosyasını cihazınıza kurup modlu olarak deneyin. Hepsi bu kadar iyi oyunlar dilerim
TÜR: APK / BOYUT: 97 MB
VİDEOLU ANLATIM GAMEPLAY

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.