Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

SAS Zombie Saldırısı 3 v3.11 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir Haziran 2019

05.06.2019
326
A+
A-
SAS Zombie Saldırısı 3 v3.11 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir Haziran 2019

 

c816d5da a788 42ba 9f82 7e1b273bb39b

Arkadaşlar bu oyunu hileli oynayacaksınız.


güzel bir aksiyon oyunudur tanıtımı aşağıda olacak.
 

 

Elit SAS görevlileri en sisli ve karanlık görevleri, en kötü sıcak bölgeleri – bilmememiz gereken tüm sıradışı işleri halleder. Yedeksiz, tek başına veya 4 kişilik bir takım olarak eklendiğinde, yürüyen ölüler tarafından, tarif edilemez sayılar ordusu tarafından aranacaksınız. Tek seçeneğiniz – her biriyle zemini boyayın.
Bloons TD 5’in yaratıcılarından, Android’deki en iyi eşli nişancı oyunu şimdi sizlerle 50 kez rütbe atlayın ve her seviyede harika silahların ve avantajların kilidini açın. Düzinelerce silah ve özel silah, 17 benzersiz harita ve aynı anda ekranda yüzlerce zombi.

 

OYUN HİLE İÇERİĞİ
– Oyundaki paranız sınırsızdır.
KURULUM
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli, SAS v3.11 Mod.apk dosyasını indirip kurulumunu yapalım.
Oyuna girip modu deneyebilirsiniz
TÜR: APK / BOYUT: 21 MB
VİDEOLU ANLATIM 
 

DOSYA UPLOAD

? MOD APK İNDİR ?

DOSYA TC

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: SAS Zombie Saldırısı Hileli İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.