Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Sabaha Karşı Tarladan Gelen Garip Ve Eğlence Sesleri Cinler Alemi (4) Tahtalı Harabe Ev

16.06.2019
1.690
A+
A-
Sabaha Karşı Tarladan Gelen Garip Ve Eğlence Sesleri Cinler Alemi (4) Tahtalı Harabe Ev

8ba3d28b 1a45 4b44 8e8a 89f0704f0389
Sabaha Karşı Tarladan Gelen Garip Ve Eğlence Sesleri Cinler Alemi (4) Tahtalı Harabe Ev
Sabaha Karşı Tarladan Gelen Garip Ve Eğlence Sesleri Cinler Alemi “4”
Hatırlatma
Hakanın ağzı yana doğru kaymış dudakları şişmişti. Ona o halde Sarılmaya bile cesaretim yoktu. Korktum… Ben evet korkaktım. Arkadaşımdan bile korkmuştum. Nasıl öyle o hale geldiğini bilemedim. Daha sonra çarpıldığını söylediler. Okulda hiç birimiz  ders yapamadık. Hakanın etrafında toplandık. Adeta günah çıkartırcasına bir Ahmet sarılıyor bir İsmail sarılıyor bir ben sarılıyorum… Ama sarılırken ben yine korkuyorum acaba içine cin mi girdi de böyle oldu diye düşünüyorum…
Birkaç gün birbirimizi görmedik, yaşadığımız olaydan sonra ailelerimizde pek müsaade etmedi olacak ki okul çıkışında bile annelerimiz gelip bizi alıp eve götürüyorlardı. Bu yasak nereye kadar devam edecekti ki? nitekim üç, beş  gün sonra yine biz beraber toplanıp oyunumuzu oynuyor hakanın o başına gelenleri tekrar irdeliyorduk.
    Meğer o gün Hakan üst katta çıranın ışığı ile karışık bir gölge görmüş, gördüğü gölge dağılarak ona doğru yaklaşıyormuş elindeki çırayı korkudan fırlatıp gelme, gelme diye onun için bağırmış ve olduğu yere yığılıp kalmış, zaten onu almaya giden büyüklerimiz Hakanı yerde oturur vaziyette bulmuşlar, ağzının ve dudaklarının kaydığını fark etmişler ve hemen oradan çıkartıp hastaneye götürmüşler. Söylentiye göre Hastanede doktorların rüzgar’da kalmış sinir gerilmesi olmuş, yani kısmi yüz felci geçiriyor demişler. 
d1680685 28c9 431d b822 dce6e9830a98   Ama biz Hakanın anlattıklarına inanıyoruz bu bir yüz felci değil o evdeki yaşayanların hakana gözükmesi olduğuna inanıyoruz. Hakan o olaydan çok etkilenmiş her gece uyurken yatağından fırlayarak gelme, gelme diye bağırıp gözünü sabit bir yere dikip garip garip hareketler yapıyormuş.

  Biz bunları yaşadıktan sonra aile büyüklerimizin anlattıkları özellikle babaannemin bize anlattıkları gerçekten yaşanmış olaylar olduğuna iyice kanaat getirdim. Neden mi? İki hafta sonra biz ailece Besime halalara gidiyoruz gece zifiri karanlık ve yolumuz o gizemli  tahtalı evden geçiyor. Annemin elinde gaz lambası ablamın elinde bir küçük fener babam ortada otları yara, yara yürüyoruz tahtalı evin bahçe kenarından geçerken gözüm evin kırık camlı penceresine takılıyor bakıp, bakıp kafamı geri çeviriyorum. Haylazlığında bu kadarı olur bakma işte neden bakıyorsun ki son bir kez daha bakmak için gözlerimi pencereye diktiğim de beyaz bir hayalin orada durduğunu gördüm saniyeler evet saniyeler o kadar hızlı ilerliyordu ki babamın elinden tutup bak,bak dediğimi hatırlıyorum babam o an beni kucağına alıp Mustafa akıllanmadın mı hala dedi ve ben gördüğüme inandığım o beyaz görüntünün etkisinde senelerce kaldım. 
 
dff342cf 261f 4cca b6ae 5a66091e8bbd

  Artık bende bir karanlık korkusu oluşmuştu o korkuyu hala atamadım ve atmamda sanırım mümkün olmayacak. Bu anımı yazarken şu an o anı tekrar yaşıyormuşum gibi içim ürperiyor ve yalnız olmadığımızı biliyorum, çünkü ben o gün o pencerede bir şeyler gördüm ve artık inanıyorum. Sizde bu yazdıklarımı okurken yalnız olmadığınızı hissedeceksiniz.


 Estagfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh)
SON
Korku anılarım devam edecek takipte kalınız.

CİNLER ALEMİ 1 İÇİN TIKLA



Etiketler: Sabaha Karşı Tarladan Gelen Garip Ve Eğlence Sesleri, Sabaka karşı, Tarladan Gelen Garip Sesler

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 4 YORUM
  1. Mestiyar dedi ki:

    ??tebrikler üstadım,emeğinize sağlık,çok güzeldi…ayrıca size katılıyorum,onlar var ve yalnız değiliz…

  2. Oku oku bil dedi ki:

    Teşekkür ederim. evet aynen yalnız değiliz…

  3. Mistikabla dedi ki:

    Tebrik ederim, olayları ve atmosferi öyle güzel satirlara dökmüşsünüz ki, okurken hikayenin geçtiği seneleri bilmememe rağmen resmen gözümde canlandirdim ve sizin gözünüzden yaşadım.Baya sürükleyici bir anı.

  4. Oku oku bil dedi ki:

    Teşekkür ederim. ilginiz için