Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Rüyamda derelerden çok geçiyorum Anlamı Nedir

24.06.2019
1.287
A+
A-
Rüyamda derelerden çok geçiyorum Anlamı Nedir

01912838 cb0f 45e3 9892 97e3aac22f17
Rüyamda derelerden çok geçiyorum Anlamı Nedir
Rüya Sahibi: Bazen derelerden çok geçiyorum suların rengi pırıl pırıl sanki balıklar bile görülüyor.çok sık görüyorum aynı rüyayı cevaplarsanız sevinirim.
yorumluyoruz
Dereden/ nehirden geçmek genellikle değişim olarak yorumlanabilir ancak rüyadaki diğer detaylar mutlaka göz önünde bulundurulmalıdır. Örneğin nehirde akıntı var ise bu değişim zorlu bir süreç olduğu ve çabalamanız sonunda bu sembolü görmüş olabileceğinizi ön görebiliriz. Bu değişim ile ilgili bir takım korkular ters akıntı veya zorlu bir geçişi yansıtmış olabilir. Bazen bu değişim o kadar büyük ve önemli olabilir ki genellikle bu sembollerle rüyada hayat bulurlar. Örneğin, ergenliğe giriş veya çıkışlar, orta yaşlardan yaşlılık dönemine geçişlerde, bekarlıktan evliliğe veya anne babalığa geçişlerde, ya da çalışma hayatından emekliliğe geçişlerde bu sembollerle karşılaşabiliriz.
Yogalover.

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.