Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Rüyada Partide olduğunu Görmek Ne Manadadır?

12.06.2019
573
A+
A-
Rüyada Partide olduğunu Görmek Ne Manadadır?

6d7cf575 bae9 4b46 989e 23f2b6da6dd8
Rüyada Partide olduğunu Görmek Ne Manadadır?
Rüyanızda Bir partide olduğunuzu görmek, hayal etmek, daha fazla dışarı çıkmanız ve eğlenmeniz gerektiğini gösterir. Eğer parti kötü biriyse, sosyal becerilerinizden emin olmadığınızı gösterir. Kendi doğum günü partisinde olduğunuzu hayal ediyorsanız, o zaman sahip olduğunuz yaşam için takdir anlamına gelir.
Bir parti planladığınızı hayal etmek, fazla sistemli olduğunuzu ve daha kendiliğinden olmanız gerektiği anlamına gelir. Serbest bırakmanın zamanı geldi. Alternatif olarak, rüya gerçek bir parti planlama konusundaki stres seviyenizi yansıtabilir.
Eğer bir erkekseniz ve bir partide sadece erkeklerin olduğunu hayal ediyorsanız, yeteneklerinizi sorgulamanızı önerir. Göz ardı edildiğinden veya başkalarına karşı ölçülmediğinden korkuyorsunuz. Ya da belki de uyum içinde durup durmama arzularınızı ifade ediyorsunuz. Daha güzel rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.
Yogalover.
okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.