Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Hafif Yağmurlu

PUBG Mobile 4v4 Takımlı Ölüm Maçı Modu Çıktı

16.06.2019
373
A+
A-
PUBG Mobile 4v4 Takımlı Ölüm Maçı Modu  Çıktı

untitled dfb99
PUBG Mobile 4v4 Ölüm Maçı Modu  Çıktı
PUBG Mobile, yayınladığı yeni güncellemeyle birlikte 4v4 Ölüm Maçı Modu’nu ve birçok yeniliği kullanıcılara sundu.
Birinci Şahıs Nişancı (FPP) ve Üçüncü Şahıs Nişancı (TPP) perspektiflerinde oynanabilen yeni mod, zaman kısıtlamalı yeniden canlanma ile takımları en çok skoru toplamak için yarıştıracak.
Yeni 0.13.0 güncellemesi, Tencent Games ve PUBG Corporation tarafından açıklanan yeni kilometre taşından hemen birkaç hafta sonra yayınlanıyor. App Annie’den alınan bilgilere göre, PUBG Mobile, Çin dışında 400 milyon indirilme ve 50 milyon günlük oyuncu ile bir kez daha etkileyici bir kilometre taşına ulaştı.
PUBG Mobile dünyanın en popüler mobil oyunlarından biri olarak, Golden Joysticks ödül töreninde ”Yılın Mobil Oyunu” ödülünü alırken diğer 2018 yıl sonu ödüllerindeki hakimiyetini bir çok başka adaylıklarla da devam ettiriyor. PUBG MOBILE aynı zamanda bu sene başında tanıttığı yeni “Oyun Yönetim Sistemi” ile daha sağlıklı oyun oynama hareketine öncülük ediyor.
Ölüm savaşı modu yeni gelen güncellemenin sadece bir parçası. Bu modun yanı sıra, yeni güncelleme ile Godzilla: Canavarlar Kralı temalı ödüller, oynanabilirlik eklentileri ve diğer kayda değer dengelemeleri de yanı

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.