Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Özgür Etliekmek Salonu

19.06.2019
1.519
A+
A-
Özgür Etliekmek Salonu

38f9cc5f 58a2 4887 9a09 2f35ce1a8ebf
Özgür Etliekmek Salonu
Yollarda bilmediğiniz bir yerlerde bir şeyler atıştırmak, yemek öyle fazla güvenilir değil maalesef. Hele bu zaman da  az maliyet ile fazla kar yapmayı, kendilerine hedef koymuş bazı esnaflar yüzünden işte böyle düşüncelere kapılıyoruz. Özellikle uzun yollarda yemek içine konan yağların ne olduğunu kalitesini bilmiyoruz, yediğimiz etin ne eti olduğundan emin değiliz, tavuk etinden emin değiliz, acaba kaç günlük tavuk eti? Yesek zehirlenir miyiz? Düşüncesi hemen, hemen herkes de var. İşte bu ortamlarda tavsiye üzerine gidip gönül rahatlığı ile yemeğimizi yemek çok güzel olsa gerek.
Ben şimdi size ilk tavsiyemi yapıyorum sonuna kadarda yazdıklarımın arkasındayım. ÖZGÜR ETLİ EKMEK PİDE SALONU son zamanlarda hamuru ve iç malzemesi bakımından süper bir yerdir.
Konya’ya her gidişimde mutlaka pide yemek için kulu’ya uğrar özgürün o güzel el emeği ile yaptığı, içine sevgisini katıp lezzet verdiği etli ekmeğini yerim. Ve herkese içtenlikle tavsiye ederim. Ailenizle gideceğiniz harika bir yemek durağı.

Adres: Kemaliye Mahallesi, Fatih Ayhan Sk, 42780 Kulu-Konya
telefon: (0332) 641 43 88

b3563c7d 947b 4a94 b7a9 4f02f70cdc31

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.