Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

Geçmiş Bir Yaşamın 8 İşareti Ve Yaşanan Déjà Vular

07.06.2019
449
A+
A-
Geçmiş Bir Yaşamın 8 İşareti Ve Yaşanan Déjà Vular
Geçmiş yaşamları düşündüğünüzde, aniden yeni bir aksanla konuştuğunuz veya kendinizi farklı bir beceriyle bulduğunuz dramatik bir geçmiş yaşam regresyonu hayal edebilirsiniz.
Gerçekte, geçmiş yaşamların çoğu hikayeleri daha ince (ama yine de heyecan verici) bir şekilde ortaya çıkar.
Geçmiş yaşam deneyiminin aşağıdaki sekiz işareti ruhunuzun tarihini anlamanıza yardımcı olabilir. Bunlar size kim olduğunuz ve dünyadan ne istediğiniz hakkında yeni bir görünüm sağlayabilir. Her işarete baktığımızda, geçmiş yaşamlarınızdan daha fazla anı keşfini nasıl teşvik edebileceğinizi düşüneceğiz.
Hücresel bellek teorisinin fiziksel dünyada kendini nasıl sunabileceğini keşfetmek için okumaya devam edin…

14becc1a 82fe 434a a3f7 ee68c5137f161. Déjà Vu
Deja vu , daha önce bir şeyler yaptığınızı, duyduğunuzu veya hissettiğinizi hissettiğinizde, aniden hissettiğiniz tuhaflıktır. Bir insanın yüzünden bir kokuya, bir tada veya bu hayatta ziyaret etmeyi hiç hatırlamadığınız yeni bir yere gitmeye kadar her şey tarafından ortaya çıkarılabilir. Bu hissi ne zaman hissettiğiniz, yaşamış olabileceğiniz geçmiş yaşamın bir ipucudur.
Deja vu hissi çok sinir bozucu olabilir, çünkü çoğu zaman geçicidir ve size somut bilgi veremeyecek kadar belirsizdir. Ayrıca, deja vu fenomeni bazen sadece bir filmin hatırasından kaynaklanır. Veya, şu anki şartlarınızın çocukluktan unutulmuş bir şeye benzerliği ile tetiklenir. Bununla birlikte, tetikleyici faktör etrafında daha fazla zaman geçirirseniz, kendinizi geçmiş bir yaşamın giderek daha fazla anılarını keşfetmeye başlarken bulabilirsiniz. Öyleyse, deja vu’nun size söylemeye çalıştığı şeye açık olun!

2. Olağandışı Anılar
Geçmiş yaşamların en yaygın belirtilerinden biri sıradışı anılardır. Bunlar herhangi bir zamanda çoğalabilir ve deja vu hissi ile ilişkili olanlardan daha ayrıntılı olabilir. Örneğin, bu hatıralarda başkalarının hatıralarını kontrol ederken ve çakışma olmadığını fark ettiğinizde olağandışı bir şey olduğunu fark edebilirsiniz. Bu, özellikle küçükken, ancak ailenizin yemin ettiği hiçbir zaman gerçekleşmeyeceğini düşündüğünüz şeyler için yaygındır.
Tabii ki, bunun daima hatalı hafızaya kaynaması potansiyeli var. Veya, çocukluğunuzda yaşadığı ve daha sonra gerçek olarak kodladığı bir hayallere bile. Geçmiş yaşamların gerçek anıları olup olmadıklarını söylemek için, gerçekte kontrol edebileceğiniz ama bilmediğiniz şeyleri arayın (belirli yerler, insanlar veya bir yerin ince taneli detayları gibi). Bu süreç size gerçeklik ile fantaziyi ayırt etmenin bir yolunu verecek.
3. Rüyalar ve Kabuslar
Geçmişteki yaşam regresyon deneyimleri genellikle uykunuzda meydana gelir, uyandıktan çok sonra sizinle birlikte yaşayan canlı rüyalar veya kabuslar şeklinde görülür . Kabuslarda, bazen geçmiş yaşamlarınızda yaşanan travmaları hatırlıyor olabilirsiniz. Örneğin, yaşanması zor olan ve hala daha fazla işleme ihtiyacı olan şeyler. Bu arada, art arda tanışmadığınız bir kişiyi tekrar tekrar hayal edebilirsiniz, kim uzun zaman önce ölmüş olan önemli bir figür olabilir.
Anlaşılan önemli anılarda olduğu gibi, sıradan gibi görünebilecek küçük ayrıntılara bakmak ve aynı zamanda yaşamaya alışmış olduğunuz hayatı anlamanın anahtarını tutmak önemlidir. Özellikle, nerede yaşadığınızı gösteren işaretlere bakın ve uyandığınızda hatırladığınız her şeyi not almaya çalışın. Biraz araştırma yaparak geçmiş yaşamınızı belirli bir ülkeye, şehre veya mesleğe daraltmaya başlayabilirsiniz.

4. Korkular ve Fobiler
Geçmiş yaşam hatıralarını nasıl hatırlayacağınızı düşünürken, aklınız hemen fobiler fikrine gitmeyebilir ! Bununla birlikte, bu görünüşte korku ve rahatsızlıklar aslında önceki yaşamlardan eski deneyimlerle bağlantılı olabilir, bu yüzden not alın. Bazı fobiler son derece yaygındır ve bu nedenle geçmiş yaşamlarla bağlantılı olma olasılığı daha düşüktür. Bu tür korkuların örnekleri arasında yükseklik korkusu, tıbbi prosedürler, yılanlar, köpekbalıkları ve örümcekler bulunur. Bunların hepsi hayatta kalmak için temel bir arzu ile ilgilidir.
Buna karşılık, geçmiş yaşamları gösterebilecek fobilerin türleri irrasyonel ve oldukça özel korkuları içerir. Suyu, belirli bir sayıyı, şekli, nesneyi vb. Düşünün. Bu korkuların herhangi birinin geçmiş bir yaşama bağladığınız herhangi bir hayal veya hatıra ile bağlantılı olup olmadığına dikkat edin. Örneğin, hem sudan korkup hem de tek bir yerde boğulduğunuzu hayal edebilirsiniz.

99e96d9b 3bbf 4cf1 b537 dffbfd1938305. Tutkular
Daha güzel bir kayda göre, geçmiş yaşamların olumlu ve tatmin edici deneyimlere yol açabileceğinin farkında olmak önemlidir (sadece korkular, kabuslar ve kafa karıştırıcı anılar!).
Geçmiş bir yaşam bağlantısının en iyi belirtilerinden biri, sizi şekillendiren güçlü, sarsılmaz bir tutkudur. Burada boş zamanlarında yapmayı sevdiğiniz şeyleri düşünmüyoruz. Aksine, odaklanma, dayanamayacağınız tutkulara ve sizin de nefes almak için gerekli olduğunuzu hissetmeye odaklanıyor.
Bu tür tutkuların nasıl tezahür edebileceğine dair sayısız örnek var, ancak bunlar genellikle yaratıcı. Yani eğer müziksiz yaşayamıyorsanız, yazmadan bir güne gidemiyorsanız ya da her zaman yeni resim malzemelerine para biriktiriyorsanız, geçmiş yaşamınızla ilgili bir mesleğiniz olabilir.
Ve böyle yaratıcı arayışlarla, yaratıcılığınızın özgürce akmasına izin verirseniz, işinizde ortaya çıkan geçmiş yaşamınızın yönlerini de görebilirsiniz.

6. Kontrol Edilemeyen Alışkanlıklar
Hepimizin açıklanması zor tik ve alışkanlıkları vardır. Ancak, bunlardan bazıları geçmiş yaşam deneyimlerinin bir sonucu olabilir. Bir kez daha, tutkularda olduğu gibi, not edilmesi gerekenler kontrol edemediklerinizdir. Özellikle zor durumlarda, bu alışkanlıklar bile saplantı haline gelebilir ve günlük yaşamda sorunlu olabilir. Obsesif kompulsif davranışlar burada önemlidir, ancak elbette bu hayatta geliştirdiğiniz travmalar ve endişelerle de bağlantılı olabilirler.
Kendinizi rahat hissetmek için ihtiyacınız olan küçük alışkanlıkları da düşünün. Örneğin, yakınlarda ihtiyacınız olan bir nesne, rahatlamak için bir ritüel, sakinleşmek için yaptığınız fiziksel bir şey. Bunların her biri için, yakın tarihinizde onları neyin açıklayabileceğini düşünün. Bir açıklama bulamadığınız yerlerde, alışkanlıklar ve potansiyel geçmiş yaşamlarla ilgili diğer bilgileriniz arasındaki bağlantıları arayın.

7. Açıklanamayan Ağrı
Açıklanamayan tüm ağrıların tıp uzmanları tarafından iyice araştırılması gerektiğini söylemeye gerek yok. Birçok hastalığın ve durumun ortaya çıkarılması zor ve uzun soluklu dışlama teşhisi gerekebilir. Bununla birlikte, doktorlarınız yaşadığınız bir ağrı türü için tüm olası açıklamaları tükettiğinde, rahatsızlığınızın geçmiş yaşam deneyimleriyle bağlantılı olabileceği fikrini reddetmeyin.
Burada bariz bir örnek, önceki bir yaşamda veya ameliyatın veya doğumun bir parçası olarak tecrübe edebileceğiniz bir yaralanma ile ilgili bir acıdır. Bu acıyı, geçmiş yaşamınız için kurduğunuz resme ekleyin ve açıklayabilecek başka ipuçlarına dikkat edin. Söyleseniz, genellikle açıklanamayan bir ağrılı bacağınız varsa ve sürekli olarak kaçmayı hayal ediyorsanız, belki de bir sporcu, asker veya kovalanırken yaralanan biriydiniz.

8. Doğum lekeleri
Son olarak, en önemli fiziksel geçmiş yaşam belirtilerinden ve sembollerinden biri bir doğum lekesidir. Birçoğumuzda bunlardan bir veya daha fazlası var ve genellikle onları önemsiz görüyoruz. Rahimdeki konumumuz, doğumumuz veya rastgele pigment düzenlerinden kaynaklanabilirler. Ancak, reenkarnasyonun doğasını inceleyen insanlar sık ​​sık bu işaretlerin geçmiş yaşamlar için somut kanıt teşkil edip edemediğini merak etmişlerdir. Aslında, diğer insanlar üzerinde aynı işaretleri gösteren imgeleri keşfetme vakaları belgelendi.
Doğum lekelerinizin reenkarnasyonla bağlantılı olabileceği iki yol vardır. Birincisi, onlar bir dizi yaşamdan geçebilir ve (eğer öne çıkarsa) önceki varlıklarda kendinizin görüntülerini aramanız için bir yol sağlayabilir. İkincisi, eski bir yaşamdaki bir yaralanma ile ilgili olabilir. Önceki hayatlarınızdan birinde yaralandığınız pembe veya kahverengi bir iz olabilir.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.