Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

vBulletin Ruh Halleri Ekle Yeni Ruh Halleri Mayıs 2019

19.05.2019
529
A+
A-
vBulletin Ruh Halleri Ekle Yeni Ruh Halleri Mayıs 2019

vBulletin Ruh Halleri Ekle Yeni Ruh Halleri Mayıs 2019

değerli okuokubil takipçilerim, sizler için eğer vBulletin forum siteniz var ise çok güzel ruh halleri arşivi veriyorum.
Aşağıda vereceğim linkten RUH HALLER ile ilgili rar dosyasını indirerek kullanabilirsiniz.
Seneler önce böyle ruh halleri arşivlerini çok aradım zorluğunu biliyorum güle, güle kullanın.
vBulletin ana sayfasına icon, gülümseme smiley,ekleyecek olursanız yine bu blok sayfamda onlarıda paylaşacağım.
Vbulletin sayfanıza icon yerleştirmesini bilmiyorsanız destek verebilirim. Kayan yazı, reklam koyma gibi sorunlarda da yardımcı olabilirim.

Yeni ruh halleri ikonlarını ekliyor ve konuyu güncelliyorum.

Bugün sizlere vbulletin formlarında kullanacağınız ve çok nadir bulunan ruh halleri ikonlarının tamamını veriyorum. Aşağıdaki linkte rar dosyası içinde indirip kullanacağınız bu eşsiz ruh halleri ikonlarını yukarıda da bahsettiğim gibi hepsini bir arada kesinlikle bulamazsınız.

CanliKorkulu KuskuluAsik
Okuokubil.com olarak vereceğim bu ruh halleri ikonlarını vbulletin formunuzda iyi günlerde tüm ziyaretçileriniz ve üyeleriniz ile birlikte Admin, Co Admin, Süper Moderatörleriniz dahil kullanın.

Acıktı, Acılı, Aptal, Aranıyor, Aşık, Bölünmüş, Bulantılı, Canlı, Cilveli, Deli, Düşünceli, Eğlenmiş, Geveze, Deli, Gıcık, Hoşgörülü, Huysuz, İyi, Karışık, Kaygılı, Keyifli, Kitapkurdu, Konukşkan, Korkulu, Kuşkulu, Manyak, Masum, Melek, Mutsuz , Nerdeyim, Neşeli, Ölü, Panik, Paranoyak, Panik, Rahat, Sakin, Saldırgan, Sarhoş, Şaşkın, Şeytani, Sıcak, Sıkkın, Sinirli, Sinsi, Soğuk, Şokta, Ssstt, Stresli, Şüpheli, Takılmış, Tatlı, Utangaç, Uykulu, Uyuşuk, Üzgün, Üzüntülü, Yoğun, Yorgun, Yürekli, Yüzsüz.

Kayan yazı yaoma tıkla git

Hareketli RANK lar tıkla git

vBulletin Tüm Konularımız TIKLAYIN

KURULUM:

– Zip’ten çıkarın dosyaları
– İçerisinde bulunan vmoods dosyasını ana dizine atın.
– Yine zip içerisindeki XML’i ürün yöneticisinden içeri alın.
– Son olarak vBulletin seçenekler bölümünde ayarlamalarına geçin ve “shelley_93x30” bu seçeneği seçin ve kayıt edin.
– Eğer postbite yansıtmak istiyorsanız, temanızın postbit_legacy bölümüne girin ve istediğiniz bölüme “$vmoods” bunu ekleyin.

PASSWORD: okuokubil.com

APKADMİN

? RUH HALLERİ İNDİR ?

YEDEK LİNK

? VMOODS İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.