Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Rüyada Tarot Kartları Görmek Ne Anlamdadır?

07.05.2019
433
A+
A-
Rüyada Tarot Kartları Görmek Ne Anlamdadır?
3c82e18f efc7 47f1 adad 41caad6a0e1a
Rüyada Tarot Kartları Görmek Ne Anlamdadır?
Rüyada tarot kartları tüm sembollerde olduğu gibi güncel zihin durumumuzu simgeler. Tarot kartları bilinç altındaki duygu ve düşünceleri keşfetmeye yönelik niyetiniz olduğunu bize anlatabilir. Şayet kartlardan hangisini gördüğünüzü hatırlıyorsanız bunların gerçek anlamlarına bakıp, size ne anlatmaya çalıştıklarına dair bir iç görü edinebilirsiniz. Örneğin Asa sembollü bir tarot kartı gördüyseniz, size bir konuda harekete geçmenizi ve ilk adım atmanız gerektiği mesajını veriyor olabilir. Eğer Kılıç sembollü bir kart gördüyseniz, size bir konuda daha kararlı ve güçlü davranmanız gerektiği, korkunun yersiz olduğu konusunda bir cesaretlendirme veriliyor olabilir.
Aşk tarot kartı gördüyseniz duygusal anlamda dolu dolu bir gün geçireceğiniz bilgisini verebilirim.
 Kupa içerikli bir kart, güncel konularınıza veya problemlerinize duygusal yaklaştığınızı anlatmaya çalışıyor olabilir. Son olarak da Tılsım adıyla bilinen sembollü kartlardan gördüyseniz, sosyal ve para konularında çok daldığınız bir dönemi işaret ediyor olabilir. Doğa ile biraz iç içe olmanızı öğütlüyor olabilir.
Tarot kartlarının toplamı 78 dir
Tarot destesi görmek, bir konuda kararsızlığınızı dile getirirken, sizden tecrübeli bir kişiye danışma ihtiyacınızı da su yüzüne çıkarıyor olabilir. Bazen de sebepsiz yere gelecek ile ilgili kaygılarımızın olduğu bir süreç yaşıyor olabilirsiniz.

Daha güzel rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.
Yogalover.
okuokubil.com

cbcf5579 b6e6 4f81 b420 aec76e6ccf3a
Rüyada Tarot Kartları Görmek

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.