Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Rüyada Model Görmek Ne Anlama Gelir?

10.05.2019
482
A+
A-
Rüyada Model Görmek Ne Anlama Gelir?

Model.
Rüyada Model Görmek Ne Anlama Gelir?
Aslında Model Bizleri bir cisme, eşyaya, giyecek hatta içecek gibi şeylere yönlendiren bir araç diyebilirim. Bu insan modelde olur, bir cisimden de olur tanıtmak, almaya yönlendirmek gibi açıklayabiliriz. Aşağıda rüya yorumlama içinde Model’i  biraz daha ayrıntılı olarak vereceğim.
Bilindiği  gibi modeller kendi tasarımcılarının olmalarını istedikleri gibi olan, giyinen, davranan  tabiri caiz ise taklit, kopya veya yaratımlardır diyebiliriz. Siz de kendinizi bu şekilde, başkalarının istediği gibi olma arzularını tatmin eden bir nesne olarak görüyor olabilirsiniz. İş yerinde, evinizde veya özel ilişkinizde bu türde bir sancı çekiyor olabilir misiniz? Diğer anlamda modelin yaratıcısı gibi hissettiğiniz bir senaryoda, bu sembol sizin yaratıcı olma özelliğinizi ya da bu özelliğinizi aktüel yaşamınıza taşıma gayretinizi simgeliyor olabilir. Model imgesini taklit olarak bilinç altından yansıtan bir rüya gören, yaşadığı ve tecrübe ettiği bir takım birikimleri yaratıcı bir şekilde hayatında uyguluyor olmalı diye düşünüyorum. Çünkü zihnimiz hep dış yaşamda olup bitenleri taklit ederek öğrenir. Daha güzel rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.
Yogalover.
okuokubil

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.