Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Rüyada Mantar Görmek Ne Manaya Gelir?

18.05.2019
513
A+
A-
Rüyada Mantar Görmek Ne Manaya Gelir?

759a1fb2 2b2b 4de9 8d43 fd465f9dcd85
Rüyada Mantar Görmek Ne Manaya Gelir?

Mantar köylülerin geçim kaynağı ve süper bir besin rüyalarınıza neden girer de görürsünüz neyi çağrımlaştırıyor bakalım.

Rüyanızda mantar sembolü yeri farklı derecede ilginç bir imgedir. Mantarın bir gecede olgunlaştığını düşünecek olursak, genel manada birden bire ortaya çıkan bir fikir veya bir ilişkinin sizde bıraktığı şokun bir yansıması olabilir. Hayatınızda gelişen ani bir durumun varlığı sizi derinden etkilemiş olmalı! Rüyada olduğu yerde büyüyen bir mantar senaryosu, aktüel hayatta küçük bir meselenin gereksiz yere büyümesinin ve kontrolden çıkmasının sizde bıraktığı etkisinin bir karşılığı olabilir. Doğru yorum için son birkaç gün yaşadıklarınızı iyice gözden geçirmeniz gerekebilir. Diğer manada mantar çok çabuk ortaya çıkıp yok olduğundan, siz de güncel hayatınızda çok çabuk kararlar alıp vazgeçiyor olabilir misiniz? Ya da bir takım işlere koyulup hobilere başlayıp, en basitinden bir kitaba başlayıp akabinde pes mi ediyorsunuz? Bu şekilde uzun bir süre devam ettiyseniz, yorulan zihin bilinç altından size rüyalarda uyarı veriyor olabilir mi?
Daha iyi rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.
Yogalover.
Okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.