Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Rüyada Cehennem Görmek Ne Anlama Gelir? Mayıs 2019

18.05.2019
461
A+
A-
Rüyada Cehennem Görmek Ne Anlama Gelir? Mayıs 2019

Çok önemli ve çok değerli bir rüyadır, bu görmüş olduğunuz bilinç altınıza neden yerleştiği belli olmayan gizemli bir iç yaşantınızın savaşıdır aslında.
Yaptığım araştırmalarda gördüm ki cehennem sembolü oldukça negatif anlamlara atıfta bulunmaktadır. Elbette cehennemin taşıdığı sözlük anlamına bakarak ve semavi dinlerde yüklendiği mana yüzünden bunun sebebini anlamak çok da zor olmasa gerek…Ancak ben de saklı olan iç görüler biraz klasik sınırlara meydan okuyacak bir nitelik taşıyor olabilir okunduğunda bazı kişilere göre…Rüyalarımızda aslında kendimizi bize mekan olarak tasvir edildiği bir biçimde cehennem görmeyebiliriz, ancak sanki cehennem gibi bir yerdeymişim gibi tanımlayabiliriz. Uyandığımızda bir his olarak da kalabilir izi zihnimizde. Cehennem sembolünden benim çıkaracağım iç görü kendimizi bir açıdan yargıladığımız herhangi bir dönemde karşımıza çıkabileceğidir. Genellikle ahlaki değer yargıları konusunda toplumca yanlış olarak tanımlanmış bir davranışta bulunduğumuzda öz yargımız bizi bu sembolü görmeye itebilir. Bazen de yapmak zorunda olduğumuz ama kalbimizin onaylamadığı, patronumuzdan, arkadaş çevremizden veya büyüklerimiz tarafından bizden talep edilen bir takım kararlar olabilir. Bu kalp onaylamama hissiyatı rüyamızda bize cehennemde olma, yani acı çekme ile eş değerde bir yansıma yapabilir. Bazen de şöyle rüya senaryoları duyabiliyoruz. ‘Rüyamda cehenneme atılacakmışım’. Böyle bir hissiyat, gerçek hayatta içimizin huzurlu olmayacağı bir amelde bulunmayı düşündüğümüzde rüyamızda bize yansıma yapabilir. Yani sonuçlarını biliyorum ve huzursuz olacağım mesajını kendi kendimize teyit ediyoruz bu sembol ile.

Daha güzel rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.
Yogalover.
okuokubil.com

0c193f7c 0e84 414c a2bb 5767622b15e3
Rüyada Cehennem Görmek Ne Anlama Gelir? Mayıs 2019

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.