Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17 °C
Az Bulutlu

PUGB Mobil Nedir ve Savaş Nasıl Çalışır? Mayıs 2019

11.05.2019
610
A+
A-
PUGB Mobil Nedir ve Savaş Nasıl Çalışır? Mayıs 2019

Arkadaşlar Türkiye de oynanan en çok oyun PUBG Mobil oyunudur. Çok üyesi olup en heyecanlı ve grafikleri  güzel tasarlanmış savaş oyunudur.
En çok oyun hilesinin yapıldığı ve rağbet gördüğü bu güzel oyunun ilk tanımlamasını sizin için yapıyorum.

Basitçe anlatmak  gerekirse, PLAYERUNKNOWN’İN BATTLEGROUNDS (PUGB) savaş rotası, bir adada 100 oyuncunun havaya atıldığı ve en son kalanın kazandığı çok oyunculu bir oyundur. Savaş boyunca, bir oyuncunun oyun alanı küçülmeye devam ederken hayatta kalması için zırh, silahlar, sağlık gereçleri gibi malzemeleri toplaması gerekir

Bu oyunda, hayatta kalmak, öldürme sayısından daha önemlidir  ve kazanan, oyunun sonuna kadar hayatta kalan ve ‘Kazanan-Kazanan Tavuk Yemeği’ ile karşılanan kişidir. Burada ne kadar çok oynarsanız, sıralamada o kadar iyi olur ve oyun zorlaşır. Bu oyunda en iyi olmaya gayret et.
Şimdi, daha fazla zaman kaybetmeden, hayatta kalmanıza ve kazanmanıza yardımcı olacak PUBG ipuçlarına ve püf noktalarını sizler için paylaşıyorum
Bilmeniz Gereken En İyi PUBG İpuçlarını aşağıda veriyorum.
Daha güzel bir oyun için ipuçlarını mutlaka iyi ezberleyin

1. Kurulum PUBG Mobile oyun profilini doğru yapın
PUBG yolculuğuna yeni başlamak isteyenler için, aşağıdaki bilgiler PUGB profilini ayarlamak içindir.
04e26aa0 7746 45ea b8a3 ed0fbaea6422
Yeni bir profil oluşturmak için yeni bir kullanıcının giriş yapması gerekiyor. Bunu yapmanın birkaç yolu vardır ve Google’den , Facebook, Twitter veya Misafir hesabını kullanabilirsiniz. Facebook ya da Twitter veya Google Play ile bağlantı kurmayı seçerseniz ilerlemenizi daha iyi senkronize edebilirsiniz.
Facebook veya Twitter gibi Sosyal hesapları kullanarak giriş yaparsanız, Duo veya Squad oyunu için arkadaşlarınızla takım kurmak daha kolay olacaktır. Bu konu çok önemli arkadaşlar.
Oyun Ayarlarını Ayarlama Nasıl yapılır?
Kraliyet savaşı için silahlanmadan önce, belirli oyun ayarlarının ince ayarlanması genel PUBG mobil oyun deneyiminizi geliştirecektir. Bunları birer birer inceleyelim:
2. FPP vs TPP arasında seçim yapın.
Bu biraz kişisel bir seçim ama önemli. Bu nedenle, tercihinize göre Üçüncü Kişi Görünümü veya İlk Kişi Görünümü arasında seçim yapın. Bunu değiştirmek için Mod Seçimi seçeneğine gidin ve Üçüncü Kişi Görünümü (TPP) veya İlk Kişi Görünümü (FPP) seçenekleri arasından seçim yapmak için üstteki çubuğu işaretleyin  .
3. PUBG’deki Çentik Ekranını Ayarlayın.
Ekran Çentikleri 2018’de ana özellik haline geldi ve bugün farklı şekil ve boyutlarda geliyorlar. Bu nedenle, son zamanlarda Tencent çentikli ekranlar için PUGB’yi optimize etti. Bunun için yapmanız gereken tek şey  ayarlar menüsü> Grafik> Standart Olmayan Ekran>  Çentik Seç . Şimdi, ayarların etkili olması için PUBG oyununu yeniden başlatın.
4. Solo, Duo veya Squad arasından seçim yapın.
Daha önce de belirttiğim gibi, PUBG’da ya solo oynayabilir ya da Duo maçı için bir arkadaşınızla takım kurabilirsiniz. Takım modunda, dört kişiye kadar birlikte çalışabilir. Tercih modunu seçmek için gidin   Solo, Duo veya Squad seçin>> Takım Modu’nu seçin modu ve vurmak Tamam .
5. Doğru Grafik Kalitesini Seçin.
Telefonunuzun sınırlarını bilmek de önemlidir. PUBG mobil grafik yoğun bir oyundur, bu yüzden uygun bir telefon kullanıyorsanız ve grafikler HD veya HDR olarak ayarlanmışsa ve Kare Hızları Yüksek veya Ultra olarak ayarlanmışsa, çok fazla gecikme veya kare düşüşü göreceksiniz. Bu nedenle, buna göre grafik ayarını seçin. Bunu yapmak için git Ayarlar simgesi> Grafikler üzerine dokunun . Ayrıca, performans düşmesi durumunda otomatik olarak grafik ayarını düşüren grafikleri otomatik olarak açık tutmanız önerilir.
6. Sunucu Pingini Kontrol Edin veya Sunucuyu Değiştirin.
PUBG mobile, internete bağlı olan ve çoğu PUGB sunucuya bağlı bir oyundur. Bu yüzden oyuna başlamadan önce, ciddi ping’i kontrol etmeyi unutmayın.
12e6bd1d 218a 4700 8184 0c9b9d900e04
PUBG’da Sunucu Pingi Nedir?
Sunucudan cevap süresi. Temel olarak, tetiği ucunuza bastıktan sonra, mermilerin telefonunuzdan ateşlenmesi zaman alır.
PUBG mobil oyununda, Tencent şu an için seçebileceğiniz beş sunucu sunuyor. Her sunucunun farklı ping süreleri vardır. En düşük ping 30ms veya daha az diyor bir sunucu seçin. Burada bir istatistik kişisiyseniz, sadece bir sunucuya bağlı kalmanız gerektiğini belirtmekte fayda var. Seçmek için vurmak  , sağ çalıştırma düğmesinin altındaki Seç Modu  bakmak sol üst köşede  ve sunucu seçmek .
7. Etkin amaç yardımının etkin olduğundan emin olun
Bir profesyonel olmadığınız sürece, öldürmeyi hedeflerken Yararlı olduğu için Amaç Yardımı’nı açık tutmalısınız. Bunu yapmak için, Ayarlar > Temel > Amaç yardımı > Etkinleştir seçeneğine gidin .
8. Açık Kapıları Etkinleştir
Bu zor bir ayar. Takipte kalmak, yakın gruplarda düşman grubu saldırısından kaçınmanıza yardımcı olabilir. Bununla birlikte, yanlışlıkla yanlış zamanda bir kapı açma ihtimaliniz de vardır. Yine de, şahsen açık kalmasını tercih ederim. Git Ayarlar > Temel > Otomatik kapılar açık> Enable .
9. Sol Taraf Tetikleyici Düğmesini Etkinleştir
PUBG ayarında, sol tarafa bir tetikleyici düğme eklemek için bir seçenek vardır. Kepçe kullanırken veya hareket halindeyken rakibini yenerken gerçekten kullanışlıdır. Özelliği etkinleştirmek için, Ayarlar> Temel> Sol Tarafı Göster ateş butonu> Her zaman açık seçeneğine gidin .
10. Düğme Yerleşimini Özelleştirin
PUBG’deki kontrolleri değiştirmek mi istiyorsunuz? Evet, bunu yapabilirsin. Oyun hala seçmek için birden fazla düğme düzenleri ile geliyor, yerleştirme parmaklarına göre ayarlamanız önerilir. Ayrıca düğmeleri gereksinimlerinize göre yeniden boyutlandırabilirsiniz.
Düğme düzeninizi değiştirmek için, Ayarlar> Kontroller> Özelleştir seçeneğine gidin , şimdi ayarlarınızı yapın ve üstteki kaydet düğmesine basın, ardından çıkışa dokunun .
11. Oyun Modunuzu seçin: Klasik veya Arcade
Mobil Klasik ve Arcade – PUBG’de iki oyun modu vardır. Klasik modda, birbirleriyle yarışan 100 oyuncu var. Diğer yandan Arcade modu, seçip oynamak için Savaş, Hızlı seçin
2f94441e 3184 44e8 9c5f df05c1fb7865
PUBG Savaşı Nedir?
PUBG Mobile oyununun Arcade modunda, War mode seçeneği var. Savaş modunda, bir ekibin veya bir bireyin kazanması için 100 puan alması gereken 15 dakikalık bir yeniden doğuş savaş kraliyet oyunu. Her öldürme için 3 puan, nakavt için 1 puan, canlanma için 1 puan kazanırlar. Bir takım “kazanan tavuk yemeği” kazanana kadar oynar, ölür ve tekrar doğarsınız. PUBG Savaş modunda, her oyuncu aynı silahı ve aynı takımı alır.
PUBG Mobil Arcade modunda Hızlı Eşleştirme nedir?
Bu, haritanın küçük bir bölgesinde, genellikle av tüfeği veya SMG gibi silah temalı 8 dakikalık bir maç. Ayakta kalan son kişi kazanır.
PUBG Mobil Arcade modunda Sniper Eğitimi nedir?
PUBG savaşında tek bir kafa vuruşu öldürücüdür, değil mi? Eh, devam ettiğin keskin nişancı eğitim modunda, sadece keskin nişancı silahlarıyla 15 dakikalık bir oyun olduğu yeteneklerini test edebilirsin.
PUBG Mobile Arcade modunda Mini Zone nedir?
Yoğun bir 4 × 4 savaşı sevenler için mükemmel bir mod. Bu modda, 100 akıncı savaş tutkununun havada bırakıldığı haritada bırakma alanı sınırlandırılmış. Çalma işleminin geri kalanı Klasik moda benzer. En popüler Arcade oyun moduydu ve Mini Zone’un şu anda yalnızca Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri ile sınırlı olmasının nedeni de bu.
Haritalar ile İlgili İpuçları
12. Haritaları İndirin veya Savaş Alanını Değiştirin
Varsayılan olarak, PUBG mobile Erangel haritası ile birlikte gelir . Ancak, son zamanlarda Tencent üç yeni harita ekledi – kullanıcıları meşgul etmek için Miramar, Snahok ve Vikendi .
Seçilen haritaları indirmek için Seçili Mod> Klasik> Dokun seçeneğine basarak yeni haritaları indirebilirsiniz .
5d0ea1c0 6885 47fa be8e 4386dbcf2d40
13. İniş Noktanıza Dikkatlice Karar Verin

Yere doğru noktaya dokunmak, tek yapmanız gereken, sizi vurmak için bir kurşun olmak. Yüksek yağma yerleri aynı zamanda yüksek riskli bölgeler olduğu için doğru noktayı seçmek zor olabilir. Her PUBG haritasında birkaç sıcak bölge var.

PUBG Erangel İçindeki En İyi Loot Noktaları Harita
fcab7e78 d591 4165 a8dd fb2d1c3e6f24

Askeri üs
Georgopol
Novorepnoye
Mylta
Pochinki
konak
Mylta Gücü
Okul
Severny
PUBG Miramar Haritası
Hacienda del Patron
Los leones
Pecado
hapis
Campo Militar

PUBG Sanhok İçindeki En İyi Loot Noktaları Harita
7d93e723 83d3 45f8 9470 9a8d289c98a9
Paradise Resort
Eğitim Kampı
Pai Naan
Kalıntılar
PUBG Vikendi Haritası
Villa
Kale
Tovar
Goroku
Bonus: Vikendi Haritalar Hızlı İpuçları
14. Her zaman Mini Haritaya göz atın
Ekranınızda her zaman son derece yararlı olduğu gibi mini haritayı izleyin. Mini Haritaya göz atarak düşmanların ayak izlerini, araba hareketlerini ve silah atışlarının nasıl değiştirildiğini öğrenebilirsiniz. Mini Harita ayrıca güvenli bölge alanı ve zamanlaması ile ilgili güncellemeler sunar.
Umarım bu konu size yardımcı olmuştur.
 okuokubil.com


Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.