Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Pinterest Türkiye ve okuokubil Blogger Pin’lemek Nedir Sayfamızı Ziyaret ediniz.

17.05.2019
566
A+
A-
Pinterest Türkiye ve okuokubil Blogger Pin’lemek Nedir Sayfamızı Ziyaret ediniz.

044c7a3f c5cc 461a 9c68 679c67f69e09
Pinterest Türkiye ve okuokubil Blogger Pin’lemek Nedir Sayfamızı Ziyaret ediniz.

Pinterest Türkiye, Görsel ağırlık verilmiş bir paylaşım sitesi olarak, artık ülkemizde kullanılmaya başladı. Facebook, Twitter, Instagram gibi sosyal paylaşım sitelerinin arasına karıştı. Evet ben bu paylaşım sitesine üye olarak okokubil.com blog sayfamda açmış olduğum konuları Pinterest paylaşım sitesinde oluşturmuş olduğum sayfamda PİN oluşturarak birazdaha fazla okuyucuya ulaşmak için kullanıyorum.
Tabiiki bu karşılıklı oluyor, ben konularımı paylaşarak pinterest paylaşım sitesine hareketlilik kazandırırken paylaşımlarımı oradaki üyeler görüyor ve okuokubil.com sayfama yöneliyorlar, bu kezde benim blog hareketlenmiş oluyor.

“Pin”lemek nedir?
Arkadaşlar Pinterest kullanması ve PİN olayı nedir bunu size kısaca anlatmak istiyorum.

Pinterest’e giriş yaptıktan sonra beğendiğiniz görseli kendi panonuza almanız için yapılan işlem olarak tanımlayabiliriz. Kısacası  beğendiğiniz görseli kendi profilinizde oluşturduğunuz panoya görseli ekliyorsunuz.  Görselin yanında kırmızı renkte “Pin it” butonu ile bu işlemi hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz.
Pinterest sosyal paylaşım sitesine üye olursanız okuokubil.blogger sayfamı mutlaka ziyaret ediniz.

Sayfamda hangi konular var:
Hareketli Gifler
Fıkra ve Hikayeler
Spor
Kiliseler
İstiklal Marşımız
Işık Meditasyon
Kızılderili Resimleri
Tarihi Yerlerimiz
Yemekler ve Lokantalar
İşte böyle bir zengin konular ile Pinterest paylaşım sitesinde yer alıyorum.


okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Mestiyar dedi ki:

    Tebrikler üstadım,muvaffakiyet dilerim..

  2. Oku oku bil dedi ki:

    Teşekkür ederim üstadım