Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Ucuz Ayakkabıda Kullanılan Malzemeler Nelerdir? Deri Ayakkabı Nasıl Anlaşılır?

23.04.2019
1.273
A+
A-
Ucuz Ayakkabıda Kullanılan Malzemeler Nelerdir? Deri Ayakkabı Nasıl Anlaşılır?

57bc483e 6254 493f 8151 e721c7c934e7
Deri Ayakkabı

Fiyatı ucuz ayakkabıların maliyet oranı azdır.Bunun nedenide ucuz malzeme kullanılmasından kaynaklanır. Onun içinde satış fiyatı da ona göre ucuz olmaktadır.Fakat bu ucuzluk ayak sağlığımızı tehdit etmektedir. Nasılmı?
Terleme yapar,mantar yapar,kemik çıkartmasına sebep olur,ayak şeklinin bozulmasına neden olur. Ayağınızın anotomisini bozar buda bel ağrılarına neden olur. Evet yanlış ayakkabı kullanımı ayak bileklerinden başlar bacaklara kadar rahatsız eder ve şiddetli ağrılara neden olur.
Bazen ayakkabının dışı imitasyon olup içi deri astar olabiliyor bu durumda bu tür ayakkabıları giyebilirsiniz. Çünki içinin hakiki deri astar olması ayakların terlememesi için çok önemlidir.
Ayakkabının dışı imitasyondur
Ayakkabının içi kumaştır,yada imitasyondur
Ayakkabının altı neolittir.

Şimdi hakiki deriden bahsedelim:
derilerin en önemli özelliği, su buharı (yani terleme) iletmesini sağlayan lifli bir yapıya sahip olmasıdır. Deri nefes alır ve ayağın nemini kontrol ederek ayağın sıcaklığını kontrol eder.
deri ayakkabı alırken içiniz rahat etsin evet biraz pahalı olacak ama sağlık açısından bakıldığında buna değecektir.
deri ayakkabı yada deri çanta canlı durur iyi işlenmiştir kokusu çok güzeldir doğal deri kokusu vardır.
Gün boyu ayağınız içinde kalsada hakiki deriler gözenekli olduğu için ayak terini dışarı atar böylece hem ayağınız terlememiş olur hemde ayağınız kokmaz.
3d387510 7c40 47f6 a47d 3d9f2c6da99c

b9788678 e698 4433 8b51 300e57c13875
Deri ve Suni Deri Şekilleri

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.